Putstraat 9

Beschikbaar

Omschrijving

Vrijstaande bungalow gelegen op een ruim perceel (1.000m²) met o.a. inpandige garage, 3 slaapkamers en provisiekelder. Deze keurig onderhouden woning is gelegen op een ruim perceel omringd door veel groen.

Indeling:

Kelder / souterrain:

De woning is deels onderkelderd en opgedeeld 2 functionele ruimtes met voldoende stahoogte. Deze kelderruimtes zijn uitermate geschikt voor opslag / hobby en/of wijnopslag.
Hier bevindt zich de CV installatie ( Radon, bouwjaar 1994 eigendom). De kelder is bereikbaar vanuit de bijkeuken op de begane grond. Vanuit deze kelder is er via een luik toegang naar de kruipruimte onder de hele woning.

Begane grond:

Vanuit de entree heeft men toegang tot verschillende ruimtes van de bungalow zoals de woonkamer, 3 slaapkamers, badkamer en het gastentoilet.
De living kenmerkt zich door de schuine hoge plafond waardoor er een ruimtelijk gevoel ontstaat. De woonkamer beschikt over een houtkachel. Vanuit de woonkamer heeft men via een grote schuifpui de achtergevel, toegang naar terras met de royale achtertuin.
De open keuken beschikt over een U- vormige keukenopstelling met diverse lades, boven- en onderkasten voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, elektrische oven, koelkast en een spoelunit.

Vanuit de keuken is toegang naar de achtergelegen bijkeuken.
De bijkeuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een eenvoudig keukenblok. Hier is teven een aansluiting voor wasmachine en droger.
Vanuit de bijkeuken is er toegang naar de kelder, de inpandige garage en de achtertuin.

Privé gedeelte:

De gang geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en het separaat gelegen toilet. De vloeren van de slaapkamers zijn voorzien van tapijt.

De geheel betegelde badkamer is voorzien een douche-/ligbadcombinatie, een 2de toilet en een wastafel.
Het separaat gelegen gastentoilet in de entree, is betegeld en voorzien van een toilet en fonteintje.

Eerste verdieping: vliering / bergzolder

De bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap vanuit de gang slaapkamer. Deze royale bergzolder beschikt over veel bergruimte.

Garage:

De inpandige garage beschikt over 2 openslaande deuren. Boven de garage bevindt zich eveneens een ruime bergzolder.

Tuin:

De ruime tuin rondom is fraai aangelegd. In de achtertuin geniet men van optimaal privacy. Verder staat in de achtertuin een ruime stenen schuur ( met een houten bekleding) voorzien van een betonnen vloer, welke uitermate geschikt is voor hobby, atelier, maar ook voor het stallen van bijvoorbeeld een oldtimer of aanhangwagen.

De oprit biedt plaats aan meerdere auto’s.

Algemeen:

De woning in 1974 in eigen beheer gebouwd en is voorzien van houten kozijnen voorzien van 3 dubbel isolerend glas. Verder beschikt deze woning over spouwmuurisolatie en dakisolatie.
De woning is keurig onderhouden, maar gezien een groot deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning de uitstekende mogelijkheden tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak.

Energielabel:

Deze woning beschikt over een energielabel: C

Omgeving/ Ligging:

Deze bungalow is gelegen in het gehucht Schietecoven ten zuidwesten van Ulestraten in de gemeente Meerssen. Het gehucht ligt naast Maastricht-Aachen Airport tussen de gehuchten Kasen en Humcoven. Aan de zuidkant ligt het natuurgebied “De Biesenberg” en het Kalverbosch.
Op slechts 5 minuten autorijden is de A2 richting Maastricht/Eindhoven maar ook de A79 richting Heerlen bereikbaar.

Aanvaarding:

Op korte termijn

Kenmerken:

• Lenvensloopbestendig
• Vrijstaand op royaal perceel
• Woonkamer met openhaard en schuifpui
• Open keuken en ruime bijkeuken
• Kelderruimtes met stahoogte
• 3 slaapkamers
• Garage
• Ruime tuin met houten schuur

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€449.500 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1974
Woonoppervlakte
116m²
Kamers
7
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!