niet de grootste, wel de beste!

Over ons

Sinds 2007 zijn wij gevestigd en actief in Maastricht en omstreken. Eigenaar Dave Crolla heeft de makelaardij opgericht om zijn passie dagelijks in te zetten: mensen adviseren en helpen. Zijn sociale sterktes vind je niet alleen hierin terug, maar ook in de visie van de makelaardij. Bij Dave Crolla Makelaardij is het niet de kwantiteit wat telt, maar de kwaliteit! Wij staan altijd klaar voor onze opdrachtgevers, dus geen 9 tot 5 mentaliteit!

Dave Crolla Makelaardij

De beste makelaar van Limburg

Wij mogen ons al voor de negende keer op rij de beste makelaar van Limburg noemen. En dat is niet voor niets! Jouw verhaal en wensen staan bij ons altijd centraal, samen kijken we naar wat mogelijk is. Wij beloven duidelijkheid en transparantie, dus geen verrassingen achteraf. Want één ding is zeker, wij gaan altijd voor het beste resultaat.

Onze werkwijze

Als dé makelaar in Maastricht en omstreken ontzorgen wij je gedurende het hele proces. Wij zoeken – en vinden – de beste match tussen jou en de gegadigden en nemen alle contacten met potentiële kopers van je over. In het gehele traject bepaal jij zelf hoe intensief betrokken je wilt worden. Een aanpak die al vele jaren gewaardeerd wordt met de hoogste klantwaarderingen.

Ik wil weten wat mijn woning waard is!

Makelaar in Maastricht

Wij geven jou zekerheid op

Sinds 2007 zijn wij als makelaar actief in de regio Maastricht. Als geboren “Mestreechteneer” kennen wij de woningmarkt, de buurten en de wijken als geen ander. Het is de kracht van ons om alle kennis die wij hebben in te zetten om jouw wensen op een uitstekende manier in te vullen.

Wanneer jij ons de opdracht en het vertrouwen geeft voor de verkoop of aankoop van jouw huis, dan werken wij er hard aan om dit te realiseren. Wij focussen ons volledig op ons werk, wat wij met veel passie uitoefenen, zodat jij je kunt richten op jouw eigen bezigheden. 

Wij zijn actief, hebben een intrinsieke drive, komen op tijd en werken volgens ‘afspraak = afspraak’. Zowel jij als jouw huis hebben onze maximale aandacht, want wij zien jou namelijk als klant voor het leven. Onze service is standaard luxe, altijd. 

Korte, open en transparante communicatielijnen staan bij ons op één. Dit betekent een snelle en juiste terugkoppeling, evenals een realistisch en eerlijk advies. Bij ons geldt ‘no cure, no pay’, geen opstartkosten, geen dossierkosten, geen intrekkingskosten en alle prijzen inclusief BTW. Kortom, geen verrassingen achteraf! 

Wij streven ernaar om goed bereikbaar te zijn op de momenten die jij ons nodig hebt. Mochten wij je even niet direct te woord kunnen staan, dan krijg je altijd binnen 24 uur een reactie. Deze flexibiliteit geldt ook voor bezichtigingen, deze kunnen namelijk ook plaatsvinden in de avonduren of in de weekenden. Met Dave Crolla Makelaardij kun je alle kanten op!

Verkopen wij niet, dan betaal jij geen courtage! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat jij tevreden dient te zijn van onze dienstverlening. 

Dave Crolla Makelaardij

De makelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Wij staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!