Dave Crolla Makelaardij

Aankoop

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Maastricht en omstreken? Zoek niet verder, wij staan voor je klaar! De zoektocht naar een fijne, nieuwe woning is leuk, maar ook vaak spannend. Waar moet je op letten? Hoe zorg je ervoor dat je er op tijd bij bent? Wij staan je graag bij in deze zoektocht. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Ontdek het hier of neem vrijblijvend contact met ons op!

Dave Crolla Makelaardij

Wij staan voor je klaar

Om jou te helpen in de zoektocht naar je nieuwe thuis, maken we graag persoonlijk kennis met je. We bespreken je wensen en eisen, zodat we helder hebben waar jij naar op zoek bent. Na dit gesprek stellen wij direct een op maat gemaakt aankoopplan voor je op. Dit biedt houvast en transparantie voor jou, én voor ons. Vervolgens gaan we (samen) op zoek naar woningen die aansluiten op je behoeften.

Potentieel thuis gevonden, wat nu?

Hebben we een woning op het oog wat voldoet aan je wensen en eisen? Dan plannen we een bezichtiging in, samen of voor jou alleen. Ga je alleen? Dan laten we je van te voren weten waar je op moet letten. Het belangrijkste is uiteraard jouw gevoel. Gaan we samen? Dan adviseren we jou ter plekke over eventuele bevindingen en gebreken. Is het gevoel goed? Dan gaan we een bod doen! Wel kijken we eerst of de vraagprijs realistisch is op de huidige markt. Wij adviseren je over een realistisch bod, en verzorgen de eventuele onderhandelingen met de verkoopmakelaar in jouw naam. We vechten voor de juiste en eerlijke prijs. Binnen het bod houden we rekening met de eventueel uit te voeren bouwkundige keuring, dit is namelijk van belang om als een van de voorwaarden op te nemen in het bod.

Yes, het bod is geaccepteerd!

Is het bod geaccepteerd? Dan wordt het koopcontract opgesteld en gaan de drie dagen bedenktijd in, na deze drie dagen is jouw bod een bindende overeenkomst. Hierna is het zaak om alles bij de notaris in orde te maken. Wij ondersteunen je hier bij, maar jij krijgt de vrije hand in het kiezen van een notaris waar jij je goed bij voelt. We begeleiden je gedurende het hele proces, totdat jij de sleutels in handen hebt na de sleuteloverdracht. Loop je daarna nog tegen zaken aan? Dan kijken we natuurlijk graag met je mee!

Dave Crolla Makelaardij

Maak een afspraak

Benieuwd hoe we jou kunnen ondersteunen in je zoektocht? Bel ons kantoor op 043-325 4816 of vul het contactformulier in op onze website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!