Dave Crolla Makelaardij

Verkoop

Wil je jouw woning verkopen? Wij gaan graag voor je aan de slag! Het verkopen van jouw (t)huis is vaak een spannend proces, want verhuizen doe je niet elke dag. De eerste stap is al gezet, je bent namelijk al aan het oriënteren wat er allemaal bij komt kijken. Wij kunnen ons voorstellen dat het overweldigend is, wij ontzorgen je daarom graag!

Dave Crolla Makelaardij

Wat kun je van ons verwachten?

Je vertrouwt jouw huis aan ons toe en daar moet je een goed gevoel bij hebben. We gaan een traject in waar we open een eerlijk met elkaar moeten communiceren. Ons doel is om zo snel en zo goed mogelijk jouw woning te verkopen en dat kan alleen op basis van 100% vertrouwen.

Het traject

Het verkooptraject bij ons kun je herkennen aan 10 helderen stappen. We beginnen met een persoonlijke kennismaking bij jou thuis. Zo leren we elkaar en de woning kennen, waardoor we verkoopplannen kunnen bespreken. Hierin worden de woningwaarde, vraagprijs en verwachte kooptijd van de woning besproken. De kosten van deze kennismaking? Enkel een kop koffie of een glaasje water en anderhalf uur van jouw tijd. Goede deal toch?

Zodra het verkoopplan akkoord is, gaan we aan de slag! We nemen jouw woning op in ons aanbod en verzorgen de woningpresentatie, waaronder de juiste foto’s en een pakkende verkooptekst. Jouw woning wordt gepresenteerd op onze website en onder de aandacht gebracht op onze interactieve social media kanalen. Natuurlijk mag het reflecterende ‘te koop’ bord niet ontbreken, zo is ook in de winter en avond zichtbaar dat jouw woning te koop staat. Maar daar blijft het niet bij. Onze makelaars gaan actief binnen ons netwerk op zoek naar kopers voor jouw woning. Daarna verzorgen wij uiteraard alle bezichtigingen zorgvuldig.

Hebben geïnteresseerden zich gemeld? Dan ondersteunen en adviseren we je bij de onderhandelingen en de koopovereenkomst. Ons doel is om de woning tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden te verkopen. Daarna is het zo ver… De sleuteloverdracht! Tijdens de laatste inspectie en bij het tekenen van de overdracht zijn wij aanwezig. Zo weet je zeker dat alles goed gaat!

Dave Crolla Makelaardij

Maak een afspraak

Benieuwd hoe we jouw woning kunnen verkopen? Bel ons kantoor op 043-325 4816 of vul het contactformulier in op onze website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!