Kasteelstraat 62

Verkocht

Omschrijving

Omschrijving

Rustig gelegen vrijstaande bungalow met o.a. inpandige garage, 3 slaapkamers, royaal souterrain met provisiekelder en hobby-/ werkkamer. Deze keurig onderhouden woning is gelegen op een ruim perceel omringd door veel groen.

Indeling:

Souterrain niveau:

De woning is grotendeels onderkelderd en opgedeeld in meerdere functionele ruimtes en is bereikbaar vanuit de inpandige garage.
De grootste ruimte is geschikt als hobbyruimte. Deze ruimte beschikt over een eenvoudige keukenblok met warm en koud water. Aansluitend bevindt zich de CV ruimte waar de CV installatie staat opgesteld ( Nefit Topline HRC 45CW6, bouwjaar 2015, huur via Volta Limburg. Maandelijks opzegbaar).

De overige kelderruimtes zijn uitermate geschikt voor opslag / hobby en/of wijnopslag.
In alle ruimtes is er voldoende stahoogte.

De garage is bereikbaar vanaf de oprit alsmede vanuit de gang in de woning. Verder zijn in deze garageruimte 3 muurkasten aanwezig. De garage alsmede de overige ruimtes zijn verwarmd.

Begane grond:

Vanuit de ruime entree heeft men toegang tot verschillende ruimtes van de bungalow zoals de woonkamer, 3 slaapkamers, badkamer en het gastentoilet.
De living kenmerkt zich door de schuine hoge plafond waardoor er een ruimtelijk gevoel ontstaat. Vanuit de woonkamer heeft men via een grote schuifpui in de achtergevel, toegang naar het royale terras. Aan de voorgevel is een automatisch zonnescreen aangebracht.

De ruime keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is beschikt over een hoekopstelling met diverse lades, boven- en onderkasten voorzien van een kookplaat, oven en een afzuigkap.
De gesloten keuken is gelegen aansluitend aan de eetkamer, hierdoor bestaat de mogelijkheid om een open keuken te realiseren, waardoor deze bij de woonkamer betrokken kan worden.
Vanuit de keuken is er eveneens toegang naar het terras en achtertuin.

De gang geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en het separaat gelegen toilet. De vloer van de slaapkamers is voorzien van tapijt.

De geheel betegelde badkamer is voorzien een douche-/ligbadcombinatie, een 2de toilet en een wastafel.
Het separaat gelegen gastentoilet is geheel betegeld en voorzien van een toilet en fonteintje.

Eerste verdieping: Bergzolder

De bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap vanuit de achterste slaapkamer. Deze royale bergzolder beschikt over veel bergruimte.

Tuin:

De parkachtige tuin rondom is fraai aangelegd met veel planten, struiken en bomen. Hierdoor geniet men optimaal van privacy en rust. Aan de achtergevel is een zonwering aangebracht.
De oprit biedt plaats aan meerdere auto’s.

Algemeen:

De woning in 1971 in eigen beheer gebouwd en is voorzien van houten kozijnen voorzien van enkel glas.
De woning is keurig onderhouden, maar gezien een groot deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning de uitstekende mogelijkheden tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak op een geweldige locatie.

Energielabel:

Deze woning beschikt over een energielabel: E

Omgeving/ Ligging:

Deze bungalow is gelegen op een van de hoogste punten in de Kasteelstraat. Ulestraten is een rustig en fraai dorp nabij Meerssen en Maastricht. Op slechts 5 minuten autorijden is de A2 richting Maastricht/Eindhoven maar ook de A79 richting Heerlen bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is goed bereikbaar met een bus op 3 minuten loopafstand. Voorzieningen als een supermarkt en basisschool zijn op loopafstand bereikbaar.

Aanvaarding:

Op korte termijn

Kenmerken:

• Rustig gelegen
• Vrijstaand op royaal perceel
• Woonkamer met schuifpui
• Ruime leefkeuken
• 4 kelderruimtes
• 3 slaapkamers
• Veel privacy

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€449.500 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1971
Woonoppervlakte
138m²
Kamers
6
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!