Cuyleborg 75 D

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Recent gemoderniseerd appartement met balkon gelegen op de 3e etage van keurig onderhouden appartementencomplex met liftvoorziening.

Indeling:

Begane grond:

Gemeenschappelijke entree met bellentableau, intercom en brievenbussen met toegang tot de lift, trappenhuis en de eigen privé berging.

3e verdieping (LIFT):

Ruime centrale hal met lift, trappenhuis en meterkast van het appartement.

Appartement:

Entree welke toegang geeft naar verschillende ruimtes zoals woonkamer met aansluitend de keuken, de slaapkamer, badkamer en een berging met wasmachineaansluiting.
De woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval. Vanuit deze woonkamer heeft men toegang tot de halfopen keuken.
Deze keuken is voorzien van een witte keukenopstelling ( 2020) met onder en bovenkasten en beschikt over diverse apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast met vriesvak, keramische kookplaat ( 4 zones) , elektrische oven, een spoelunit met één-greepsmengkraan.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon.

De slaapkamer is zowel vanuit de woonkamer als de gang bereikbaar.
Zowel de woonkamer als de keuken zijn, net als hal en slaapkamer, voorzien van een laminaatvloer.
De geheel betegelde badkamer (2021) beschikt over een douche, een badkamermeubel een hangtoilet en een designradiator.

Het gehele appartement is voorzien van isolerend glas. Verder beschikt het balkon over een zonnewering ( handbediend).

Ligging:

Het appartement is gelegen aan de oostzijde van Maastricht.
Supermarkt Jan Linders is op 100 meter afstand gelegen. In de directe omgeving bevindt zich het winkelcentrum “Roserije” alsmede de bushalte.
Verder is het appartement gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen A2 en A79, fiets-/wandelroutes en natuurgebied (Savelsbosch). Op korte afstand van het MECC, Station Maastricht – Zuid, alsmede Universiteit en het MUMC+ etc.

Vereniging van eigenaren:

De VvE bijdrage bedraagt € 159,96 per maand incl. waterverbruik ( warm & koud), opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, onderhoud liften, administratie en reservering groot onderhoud.
Daarnaast bedraagt het voorschot aan stookkosten € 90,- per maand. Dit wordt achteraf verrekend op basis van warmtemeters. Het saldo van de VvE is positief.
Middels de blokverwarming wordt er ook elektriciteit opgewekt ( WKK installatie) waardoor elke woning jaarlijks stroom gerestitueerd krijgt via de energierekening.

Aanvaarding:

In overleg: ca. half augustus / begin september 2023

Kenmerken:

• Keurig appartement met 1 slaapkamer
• Liftinstallatie
• Open keuken met moderne keukenopstelling
• Fantastisch uitzicht vanaf het balkon
• Ruime slaapkamer
• Moderne badkamer (2021)
• Net appartementencomplex
• WKK installatie: Nauwelijks tot geen elektriciteitskosten

Energielabel:

De woning heeft een definitief energielabel D

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€185.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1980
Woonoppervlakte
54m²
Kamers
2
Energielabel
D
Verwarmingssoorten
Blokverwarming
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Warm water
Centrale voorziening

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!