Zutendaallaan 26

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Rustig gelegen riant geschakelde stadswoning met inpandige garage, 4 (mogelijkheid tot 5) slaapkamers, keuken met diverse apparatuur, badkamer met ligbad, dakterras en een omsloten tuin op het zuid-westen. Deze woning is gelegen in de geliefde wijk Hazendans.

Indeling:

Begane grond:

Entree/ hal met trapopgang, meterkast en half betegelde toiletruimte voorzien van een wit sanitair, doorgang naar inpandige garage en de woonkamer.
Deze doorzon woonkamer is ruim van opzet. Via de openslaande deuren in de achtergevel heeft men optimaal tuincontact. De vloer is afgewerkt met een tegelvloer welke dorpelloos doorloopt naar de entree en keuken.

Via de woonkamer heeft men toegang tot de halfopen keuken. Deze keuken in hoekopstelling beschikt over diverse boven en onderkasten en is uitgerust met diverse apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, elektrische oven, 4 pits gaskookplaat, en een geïntegreerde afzuigkap.

Aansluitend aan deze keuken bevindt zich een praktische trapkast/ berging welke uitermate geschikt is voor extra bergruimte en/of provisieruimte.

Via de entree is er toegang tot de inpandige garage. Via een openslaande deur is er eveneens toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer is royaal van opzet en beschikt net als de andere slaapkamers en de overloop over een laminaatvoer.
De geheel betegelde badkamer beschikt over een douche- ligbadcombinatie, een badkamermeubel en een 2e toilet.
Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot een vierde slaap-/hobbykamers en een ruimte waar de HR combiketel (Nefit ecomlinea, eigendom, bouwjaar ca 1998) staat opgesteld en een wasmachine- en drogeraansluiting bevindt. Tevens bestaat hier een mogelijkheid om een extra badkamer te realiseren.

Op deze verdieping bevindt zich tevens een groot dakterras. Hier heeft men een fantastisch uitzicht over de omgeving. Van dit dakterras kan eventueel nog via een aanbouw een vijfde kamer gerealiseerd worden.

Tuin:

Vanuit de garage als via de openslaande deuren in de woonkamer is er toegang naar de ontsloten achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuiden, waardoor men optimaal geniet van de zon. Een houten tuinhuisje geeft extra berging en is voorzien van elektra. Verder is er een terrasoverkapping aanwezig.

De voortuin is eveneens onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een oprit.

Algemeen:

De gehele woning beschikt over hardhouten kozijnen voorzien van isolerend glas. Verder beschikt de woning grotendeels over rolluiken.

Energielabel:

Deze woning heeft een definitief energielabel A

Aanvaarding:

ca. juni 2022

Algemeen:

De woning is in een prima staat van onderhoud, maar gezien een groot deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning een uitstekende mogelijkheid tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak op een fijne locatie.

Bijzonderheden:

• Royale woning met 4 volwaardige slaapkamers
• Rustige ligging in een kindvriendelijke omgeving
• Ruime woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin
• Half open keuken voorzien van diverse apparatuur
• Badkamer met douche- ligbadcombinatie en 2e toilet
• Dakterras met fraai uitzicht
• Inpandige garage
• Omsloten tuin op het zuiden

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€375.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1998
Woonoppervlakte
129m²
Kamers
5
Tuinoppervlakte
100m²
Energielabel
A
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!