Wilhelminasingel 1 B

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ:

Royaal appartement met magnifiek uitzicht over de oude binnenstad van Maastricht, gelegen op de eerste verdieping van appartementencomplex “Maasresidentie”. Het appartement met lift beschikt over o.a. ruime living, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, balkon met fantastisch uitzicht en een overdekte privéparkeerplaats op afgesloten terrein.

Indeling:

Parkeerniveau:

De overdekte privéparkeerplaats bevindt zich op een afgesloten parkeerterrein en is te bereiken via de Franciscus Romanusweg. Dit terrein is beveiligd met een poort welke uitsluitend door de bewoners te bedienen is. Verder bevindt zich hier de gemeenschappelijke fietsenberging, de privéberging ( L 1.85m x B 1.00m x H 3.37m) en een gemeenschappelijke atrium binnentuin met waterpartij. Voor de meeste mensen bekend als het voormalige sportfondsenbad (1934-1976).

Straatniveau (Begane grond):

Keurig verzorgde gezamenlijke entree met brievenbussen, bellentableau, video-intercominstallatie, lift en trappenhuis.

1e verdieping (Lift):

Royale ontvangsthal met lift, brandtrap, meterkast en toegang naar het appartement.

Appartement:

Vanuit de ruime entree, voorzien van een lichte travertinvloer, heeft men toegang tot verschillende ruimtes van het appartement waaronder toegang naar royale woonkamer en de eetkamer. Deze ruime living kenmerkt zich door veel lichtinval en beschikt over een parketvloervloer. Via een openslaande deur heeft men toegang tot het balkon.

Naast de woon-/eetkamer is de keuken gelegen. Deze keuken beschikt over een rechte keukenopstelling met boven en onderkasten en is voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, combi-oven, elektrische oven, keramische kookplaat ( 4 zones), geïntegreerde afzuigkap en een dubbele spoelunit met 1-greeps mengkraan. De vloer is voorzien van een lichte tegelvloer.
Vanuit de keuken heeft men toegang tot de separate bijkeuken/ berging geschikt voor extra bergruimte en/of provisieruimte.

Via een gang heeft men toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer, het toilet, wasruimte en de CV-ruimte. In de CV ruimte staat een Cv-ketel opgesteld (Ferolli VR eigendom ca 2013). Hier is tevens een aansluiting voor de wasmachine en droger.
De twee slaapkamers zijn rustig gelegen aan de achterzijde van het complex. De hoofdslaapkamer heeft een vaste kastenwand met deuren. De vloeren zijn eveneens afgewerkt met een parketvloer.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douche en een badkamermeubel met dubbele wastafel. De separaat gelegen toiletruimte is eveneens geheel betegeld en voorzien van wit sanitair.

Balkon:

Het balkon is gelegen op het westen waardoor men geniet van de middag- en avond zon.
Vanaf het balkon geniet men van een heerlijk uitzicht over de Wilhelminabrug met in de verte de historische binnenstad van Maastricht.

Omgeving:

Het representatieve complex – met ondergelegen parkeergarage en fraaie stadstuin – ligt aan de rand van het stadsdeel “Wyck” op loopafstand van het historische stadscentrum.
De centrale ligging t.o.v. het Centraal Station, de centrale bushalte voor zowel stads- als streekvervoer, de gezellige winkels, heerlijke restaurants en terrasjes in Wyck, maken deze locatie zeer geliefd.

Energielabel:

Deze woning heeft een energielabel C.

Vereniging van eigenaren:

De bijdrage van de VvE bedraagt € 297,- per maand (appartement, & parkeerplaats) en is incl. opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, administratie en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE is positief.

Algemeen:

Het appartement bevindt zich in het complex “Maasresidentie” op de locatie van het voormalige Sportfondsenbad op de hoek van de Wilhelminasingel en de Franciscus Romanusweg. Het gebouw is in 1991 gerealiseerd onder architectuur van Jan Dautzenberg.

Kenmerken:

• Royaal appartement met lift
• Fantastisch uitzicht vanuit woonkamer/balkon
• Keuken voorzien van diverse apparatuur met aansluitend separate bergruimte
• Twee ruime slaapkamers
• Badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel
• Heerlijk balkon gelegen op het westen met uitzicht op de binnenstad
• Privéparkeerplaats
• Representatieve gemeenschappelijke entree/hal/trappenhuis/lift

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€525.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct
Bouwjaar
1990
Woonoppervlakte
132m²
Kamers
3
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!