Widooiestraat 1

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Rustig gelegen riante hoekwoning met grote garage, 5 (!) slaapkamers, keuken met diverse apparatuur, badkamer met douche en een fraai aangelegde tuin op het zuiden. Deze stadswoning is gelegen in de geliefde wijk Hazendans.

Indeling:

Begane grond:

Entree/ hal met trapopgang, meterkast en geheel betegelde toiletruimte voorzien van een hangcloset en een fonteintje, en doorgang naar de woonkamer en aansluitend de keuken. Door de aanwezigheid van een groot raam in deze entree, heeft men heel veel lichtinval.
De doorzon woonkamer is erg ruim van opzet. De vloer is afgewerkt met een massieve eiken parketvloer. Via de openslaande deuren heeft men optimaal tuincontact.
Via de woonkamer heeft men toegang tot de gesloten keuken. Deze keuken beschikt over een rechte Siematic keukenopstelling en is uitgerust met diverse apparatuur zoals een vaatwasser, elektrische oven, 4 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap en een spoelunit met een èèngreeps mengkraan. Vanuit deze keuken heeft men eveneens zicht op de achtertuin.
Aansluitend aan deze keuken bevindt zich een praktische bijkeuken welke uitermate geschikt is voor extra bergruimte en/of provisieruimte.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer.
De masterbedroom beschikt over een ingebouwde garderobekast.
De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een douche, een wastafel een designradiator.
Tevens bevindt zich op deze verdieping een separaat gelegen toiletruimte met hangcloset en fonteintje.

Tweede verdieping:

Overloop met toegang tot 2 slaap-/hobby-/werkkamers en een ruimte waar de HR combiketel (Remeha Calenta HR, eigendom, bouwjaar 2011) staat opgesteld. Verder bevindt zich her ook een wasmachine- en droger aansluiting.
De 2 slaapkamers op deze verdieping zijn ruim van opzet en beschikken eveneens over een laminaatvloer.
Eén van de kamers heeft toegang tot het dakterras. Verder heeft deze kamer veel lichtinval.

Tuin:

Vanuit de bijkeuken alsmede via de openslaande deuren in de woonkamer is er toegang naar de omsloten achtertuin. De achtertuin is fraai aangelegd en is gelegen op het zuiden, waardoor men heerlijk geniet van de zon.
Verder geniet men hier van optimale privacy.

Garage:

De separaat gelegen garage beschikt over elektriciteit en heeft een elektrische sectionaalpoort. Voor de garage bevindt zich een oprit voor het parkeren van een auto.

Algemeen:

De gehele woning beschikt over hardhouten kozijnen voorzien van isolerend glas. Verder beschikt de woning over dak-,vloer en spouwmuurisolatie.
In 2020 zijn de gevel en kozijnen professioneel geschilderd.

Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINITIEF energielabel B

Aanvaarding:

medio augustus 2022

Bijzonderheden:

• Royale woning met 5 volwaardige slaapkamers
• Rustige ligging in een kindvriendelijke omgeving
• Ruime woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin
• Keuken voorzien van diverse apparatuur
• Badkamer met douche en wastafel
• Garage
• Fraai aangelegde tuin

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€445.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1998
Woonoppervlakte
147m²
Kamers
6
Tuinoppervlakte
152m²
Energielabel
B
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!