Voldersdreef 56

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Keurig onderhouden twee-onder-één-kap woning met GARAGE , doorzonwoonkamer, gesloten keuken, 4 ruime slaapkamers, badkamer met douche, vaste trap naar zolder, en een fraai aangelegde tuin.
Deze woning is rustig gelegen in de geliefde woonwijk Belfort

Indeling:

Kelder:

De woning beschikt over een kelder welke geschikt is voor opslag.

Begane grond:

Ruime entree hal met garderobe, trapopgang, toegang naar de kelder, meterkast en half betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje.
Vanuit de entree is er toegang tot de keuken met aansluitend de ruime doorzonwoonkamer.

Deze keuken beschikt over een eenvoudige doch functionele keukenopstelling is voorzien van boven- en onderkasten. Hier staat tevens een geiser opgesteld. ( huur)
Vanuit de keuken is er via een deur, toegang naar de omsloten achtertuin.

De ruime woonkamer heeft veel lichtinval biedt aan voor- en achterzijde. Verder beschikt deze woonkamer over een openhaard. De vloer is afgewerkt met lichte tapijt.

Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot 4 ruime slaapkamers en de badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn voorzien van tapijt. De betegelde badkamer beschikt over een douche, een wastafel en tweede toilet.

Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De zolderkamer heeft lichtinval door het gebruik van een groot dakkapel. Deze verdieping kenmerkt zich door veel opbergruimte. Op deze verdieping bevindt zich een aparte ruimte waar de C.V.-installatie staat opgesteld ( Remeha Avanta HR, eigendom bouwjaar ca 2017).

Tuin /Garage:

De naastgelegen garage is bereikbaar via een kantelpoort alsmede via een toegangsdeur vanuit de achtertuin. Verder is de garage voorzien van elektriciteit. Tevens is hier een extra wasmachine- en drogeraansluiting aanwezig.
De oprit biedt plaats voor 1 a 2 auto’s.
De voortuin en achtertuin zijn fraai aangelegd. De achtertuin is gelegen op het zuid – westen waardoor men volop geniet van de middag- en avond zon.

Algemeen:

De woning is in goede staat van onderhoud, maar gezien een groot deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning een uitstekende mogelijkheid tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak.
Verder beschikt deze woning geheel over houten kozijnen deels voorzien van isolerend glas en deels voorzien van enkel glas. Aan de achtergevel is een zonwering aanwezig.

Energielabel:

Deze woning beschikt over een energielabel D.

Aanvaarding:

Op korte termijn.

Bijzonderheden:

• Rustig gelegen
• Doorzonwoonkamer voorzien van open haard
• Gesloten keuken
• Badkamer met douche wastafel en 2e toilet
• Vier ruime slaapkamers
• Zolderverdieping met vaste trap en ruime dakkapel
• Garage en oprit
• Tuin gelegen op het zuid-westen

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€325.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
120m²
Kamers
6
Tuinoppervlakte
105m²
Energielabel
D
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Warm water
Geiser huur

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!