Vleeshouwersdreef 38

Verkocht

Omschrijving

Rustig gelegen eengezinswoning met uitbouw, gelegen in de geliefde wijk Belfort.

Indeling:

Begane grond:

Entree met trapopgang, toiletruimte, doorgang naar de woonkamer en keuken.
De doorzonwoonkamer beschikt over een uitbouw aan de achterzijde. De vloer is afgewerkt met een plavuizenvloer. De woonkamer is voorzien van een gashaard. (deze vergt onderhoud)
Via de schuifdeur in de uitbouw heeft men toegang naar de omsloten achtertuin.
De keuken beschikt over een rechte keukenopstelling met diverse boven en onderkasten met diverse apparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, 4 zone inductiekookplaat, geïntegreerde afzuigkap, combimagnetron, apothekerskast en een spoelunit met een ééngreeps mengkraan. Tevens bevindt zich onder de trap een trapkast met garderobe en meterkast.

Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers, een wasruimte en een badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de zolderverdieping.
De twee slaapkamers zijn ruim van opzet en voorzien van een praktische Novilon vloer. Een voormalige 3e slaapkamer doet momenteel dienst als badkamer. Deze geheel betegelde badkamer is voorzien een ligbad en een badkamermeubel. Het plafond is verlaagd en voorzien van inbouwspots.
Op de voormalige baskamer is een tweede toilet gerealiseerd. Tevens is hier de wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger.

Tweede verdieping:
De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De zolderkamer is momenteel in gebruik als extra slaap-/hobbykamer en heeft lichtinval door de aanwezigheid van een groot dakkapel. Het dak is na geïsoleerd. Deze verdieping heeft tevens bergruimtes alwaar zich de HR combiketel (Remeha Tzerra HR bouwjaar 2020, Huur via Volta Limburg € 34,58 per maand) bevindt.

Tuin:

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.
De omsloten achtertuin beschikt over een berging welke voorzien is van elektriciteit. De achtertuin is bereikbaar via een achterom.

Algemeen:

De gehele woning is in goede staat van onderhoud. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen. Er bevinden zicht 9 zonnepanelen op het dak waardoor de energiekosten zéér gunstig zijn. Deze panelen zijn in december 2020 geplaatst en zijn geleased a € 45,- per maand. ( het contract dient overgenomen te worden. contractduur 180 maanden en kan eventueel afgekocht worden a € 5.858,-)

Ligging:

Deze woning is gelegen in een kindvriendelijke omgeving en zeer gunstig t.o.v. het openbaar vervoer, winkels en scholen. (loopafstand)

Energielabel:
Deze woning beschikt over een DEFINITIEF energielabel: B

Bijzonderheden:

• Rustig gelegen
• Keukenopstelling met diverse apparatuur
• 2 slaapkamers op 1e verdieping
• Badkamer met ligbad & badkamermeubel
• 3e kamer op zolderverdieping

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€249.900 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
94m²
Kamers
4
Tuinoppervlakte
39m²
Energielabel
B
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!