Vleeshouwersdreef 18

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Rustig gelegen HOEKWONING met AANBOUW, en GARAGE. Deze goed onderhouden eengezinswoning beschikt o.a. over een zolderkamer met dakkapel, 9 zonnepanelen, airconditioning en een houten overkapping/buitenverblijf voorzien van glazen schuifdeuren.
De woning met garage zijn gelegen op een ruim perceel in de geliefde wijk Belfort.

Indeling:

Begane grond:

Entree met trapopgang, toiletruimte, doorgang naar de keuken met aansluitend de woonkamer.
De doorzonwoonkamer beschikt over een aanbouw aan de zijkant. De vloer is afgewerkt met een parketvloer. De woonkamer is voorzien van een airco unit (zowel warmen als koelen)
Via de deur in de achtergevel heeft men toegang naar de omsloten achtertuin.

De keuken beschikt over een rechte keukenopstelling met diverse boven en onderkasten met diverse apparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, 5 zone inductiekookplaat, RVS afzuigkap, combi-oven, en een spoelunit met een ééngreeps mengkraan. Tevens bevindt zich onder de trap een trapkast met garderobe en meterkast.

Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers, een wasruimte en een badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de zolderverdieping.
De twee slaapkamers zijn ruim van opzet en voorzien van een praktische laminaat vloer. Een voormalige 3e slaapkamer doet momenteel dienst als badkamer. Deze geheel betegelde badkamer is voorzien een douche, een badkamermeubel en een tweede toilet.
Op de voormalige baskamer is de wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger.

Tweede verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De zolderkamer is momenteel in gebruik als extra slaap-/hobbykamer en heeft lichtinval door de aanwezigheid van een groot dakkapel. Het dak is na geïsoleerd. Deze verdieping heeft tevens bergruimtes alwaar zich de HR combiketel (Atag HR bouwjaar mei 2021, Huur via Volta Limburg € 35,65 per maand, contract van 5 jaar) bevindt.

Garage:

De vrijstaande garage is gelegen aan de achterzijde van de woning. De garage is voorzien van elektriciteit en een elektrisch bedienbare sectionaal-poort. Verder bestaat er de mogelijkheid om de auto te parkeren op eigen terrein.

Tuin:

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.
De royale achtertuin beschikt over een houten tuinhuis alsmede een moderne houten overkapping/buitenverblijf voorzien van glazen schuifdeuren. De glazen schuifdeuren kunnen helemaal opgeschoven worden waardoor er optimaal tuincontact is.

Algemeen:

De gehele woning is in goede staat van onderhoud. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen. Er bevinden zicht 9 zonnepanelen op het dak waardoor de energiekosten zéér gunstig zijn. Deze panelen zijn in januari 2021 geplaatst en zijn eigendom.

Ligging:

Deze woning is gelegen in een kindvriendelijke omgeving en zeer gunstig t.o.v. het openbaar vervoer, winkels en scholen. (loopafstand)

Energielabel:

Deze woning beschikt over een energielabel: C

Aanvaarding:

Op korte termijn.

Bijzonderheden:

• Rustig gelegen
• Woonkamer met aanbouw
• Keukenopstelling met diverse apparatuur
• 2 slaapkamers op 1e verdieping
• Badkamer met douche, badkamermeubel en tweede toilet
• Zolderkamer met dakkapel
• 9 zonnepanelen & airconditioning
• Royale tuin met buitenverblijf en tuinhuisje
• Garage

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€319.500 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
93m²
Kamers
4
Tuinoppervlakte
75m²
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Hr glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!