Via Regia 14 D

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Instapklaar appartement met lift, & ruime berging.
Modern afgewerkt en uitstekend onderhouden appartement met lift, gesitueerd op de 4e verdieping met o.a. royale woonkamer met veel lichtinval, 2 slaapkamers, moderne keuken met diverse apparatuur, badkamer met inloopdouche, balkon en een ruime privé-berging welke gelegen is op de begane grond van het complex. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum Brusselse Poort alsmede bushaltes.

Indeling:

Begane grond:

Keurig verzorgde gezamenlijke entree met automatische deuropeners, brievenbussen, bellentableau, intercominstallatie, lift en trappenhuis. Tevens bevindt zich hier de privé berging en een gemeenschappelijke fietsenberging.

4e woonlaag:

Ruime gemeenschappelijke overloop met lift, traphuis, stortkokers en toegang via de galerij naar het appartement.

Appartement:

Hal/ entree, welke toegang geeft tot de verschillende ruimtes van het appartement. Van hieruit is er via een glazen deur, doorgang naar de royale woonkamer.
Het appartement heeft van oorsprong 3 slaapkamers, maar gezien er één slaapkamer bij de woonkamer is toegevoegd, heeft men een woonkamer gecreëerd van bijna 10 meter. Door de aanwezigheid van de grote ramen in de gevel, heeft men veel lichtinval (zuid- west).
Vanuit de woonkamer is er toegang naar het gezellige balkon, waar men kan genieten van vrij uitzicht.
De vloer van de woonkamer is voorzien van een prachtige houten vloer welke doorloopt naar de entree en slaapkamers.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement en beschikt over een moderne keukenopstelling voorzien van diverse apparatuur zoals een inductiekookplaat ( 4 zones), RVS afzuigkap, koelkast, vriezer, oven, vaatwasser en een spoelunit met een ééngreeps mengkraan.
Vanuit de keuken heeft men toegang tot de separate bijkeuken waar zich de wasmachine- en drogeraansluiting bevindt. Deze ruimte is tevens geschikt voor extra bergruimte en/of provisieruimte.

De beide slaapkamers zijn eveneens gelegen aan de achterzijde van het appartementen complex.
De kleinste slaapkamer beschikt over schuifpanelen waarachter een garderobe is gecreëerd. Deze garderobe is ook vanuit de masterbedroom bereikbaar.
De ruime badkamer is neutraal betegeld en beschikt over een praktische inloopdouche, een badkamermeubel en een hangtoilet.

Vereniging van eigenaren:

De maandelijkse bijdrage VVE bedraagt € 215,- en is bestemd voor het gebruik van warm en koud water, opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, administratie en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE is positief. De verwarming is geregeld via een blokverwarming.
De huidige eigenaresse heeft het voorschot aan stookkosten op € 175,- gezet. Jaarlijks zal via een eindafrekening het teveel betaalde voorschot terugbetaald worden. De VvE heeft nu nog een gunstig energiecontact lopen tot december 2023.

Algemeen:

Het gehele appartement is goed onderhouden en instapklaar. De kozijnen zijn van kunststof met isolerend glas. Aan de zijde van de woonkamer zijn zonweringen aangebracht.
Verder is deze woning gelegen op de bovenste verdieping van het appartementencomplex. Zo geniet u niet alleen van een fijn uitzicht maar heeft u geen geluidsoverlast bovenburen.

Aanvaarding:

Op korte termijn.

Energielabel:

Deze woning beschikt over een energielabel C

Kenmerken:

• Ruim appartement met lift
• Royale woonkamer met veel lichtinval
• Keuken voorzien diverse apparatuur
• Gezellig balkon
• 2 slaapkamers
• Badkamer met inloopdouche
• Representatieve gemeenschappelijke entree/hal
• Zeer gunstige ligging t.o.v. winkelcentrum Brusselse Poort, openbaar vervoer en het centrum van Maastricht.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€309.500 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
98m²
Kamers
3
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Blokverwarming
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
Centrale voorziening

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!