Vergiliushof 49 B

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Ruime bovenwoning met 3 verdiepingen o.a. 3 slaapkamers, ruime woonkamer, moderne keuken, badkamer met inloopdouche, dakterras, balkon, vaste trap naar zolderkamer, privé-parkeerplaats in afgesloten parkeergarage en privéberging gelegen in een verkeersluwe straat.
Deze energiezuinige woning (label A) heeft een goede ligging en in de directe omgeving bevinden zich openbaar vervoervoorzieningen, winkels en scholen.

Indeling:

Souterrain (parkeergarage):

Privé-parkeerplaats in gemeenschappelijke afgesloten parkeergarage.

Straatniveau:

Berging met elektriciteit voorziening voor het stallen van fietsen e.d.

Woonniveau:

Via de hal, waar zich de meterkast, trapopgang, trapkast en het toilet bevindt, is toegang tot de ruime doorzon woonkamer en de open keuken. Doordat de voormalige loggia is samengevoegd bij de woonkamer, beschikt men hier over een extra ruime woonkamer. Zowel de woonkamer als de keuken zijn voorzien van een moderne en praktische laminaat vloer.

De half open keuken heeft een moderne keukenopstelling (2022) en is voorzien van o.a. een inductiekookplaat (4 zones) met geïntegreerde afzuigsysteem, vaatwasser. electrische-oven met stoomfunctie, en een spoelunit met een ééngreeps mengkraan.
Vanuit de keuken is er toegang tot een balkon.

Tweede woonlaag:

Op de eerste etage bevinden zich 3 ruime slaapkamers en de badkamer. 1 slaapkamer is gelegen aan voorzijde, 2 slaapkamers zijn gelegen aan achterzijde van de woning. Alle vloeren van de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de slaapkamer aan de voorzijde heeft men toegang tot een praktisch, half overdekt dakterras. Dit ruim terras biedt veel privacy.

De moderne badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, stijlvol badkamermeubel voorzien van dubbele wastafel en een 2de hangtoilet.

Derde woonlaag:

Een vaste trap geeft toegang tot de 2e etage, waar zich een ruime zolderverdieping bevindt. Deze zolderverdieping is netjes afgewerkt. D.m.v. een dakraam beschikt deze verdieping over lichtinval. Tevens is er een aparte ruimte gecreëerd met een wasmachine en droger aansluiting. De CV installatie is gehuurd via Feenstra € 39,99 p/mnd (Vailliant, bouwjaar 2012)

Algemeen:

De woning is voorzien kunststofkozijnen voorzien van HR++ glas, spouwmuur- en dakisolatie.

Vereniging van eigenaren:

De VvE Bijdrage bedraagt € 135,- per maand o.a. inclusief reservering groot onderhoud, opstalverzekering, glasverzekering & administratiekosten.

Energielabel:

Deze energiezuinige woning beschikt over een energielabel A

Aanvaarding:

op korte termijn
(circa begin / half januari 2024)

Kenmerken:

• Keurig afgewerkt
• Extra ruime woonkamer
• Half-open keuken met alle apparatuur
• 3 ruime slaapkamers
• Badkamer met inloopdouche, 2de toilet en badkamermeubel
• Vaste trap naar zolder met 4e kamer
• Balkon en royaal dakterras
• Parkeerplaats in afgesloten parkeergarage

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€229.500 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1980
Woonoppervlakte
93m²
Kamers
5
Tuinoppervlakte
14m²
Energielabel
A
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Hr glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!