Valeriushof 37 A

Verkocht

Omschrijving

Rustig gelegen niveauwoning (benedenwoning) met halfopen keuken, 3 slaapkamers, onderhoudsvrije TUIN, DAKTERRAS en inpandige GARAGE gelegen in de geliefde wijk Daalhof.
Deze woning is gelegen aan een autovrije en rustige straat. In de directe omgeving bevinden zich scholen, winkels, kinderboerderij en openbaar vervoer voorzieningen.

Straatniveau:

Via de entree met toegang tot het toilet, meterkast, berging en doorgang naar de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een moderne laminaatvloer, welke doorloopt naar de keuken.
De keuken kenmerkt zich door een hoekopstelling voorzien van diverse apparatuur zoals een koelkast, combi oven, inductiekookplaat, geïntegreerde afzuigkap en een spoelunit met een ééngreeps mengkraan.

De keuken grenst aan het ruim en zonnige dakterras met uitzicht over de tuin.
In de gang bevindt zich een bergruimte met opstelling van de CV installatie. ( Nefit, eigendom bouwjaar 2013). Tevens heeft de gang een trap naar tuinniveau beneden.

Tuinniveau:

Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers allen gelegen aan de tuinzijde. De inpandige garage is voorzien is van een radiator en een wasmachineaansluiting. Via deze garage heeft men toegang tot het overdekt en gemeenschappelijke ruimte.
Alle slaapkamers alsmede de overloop zijn voorzien van een praktische tegelvloer. Ook op de overloop heeft men veel kastruimte.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, een badkamermeubel, en 2e toilet.

Tuin:

De tuin, welke gelegen is op het oosten, is zowel via de slaapkamer als via een trap van het dakterras bereikbaar. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.
Door het uitstekende contact met de buren is er voor de erfafscheiding gekozen voor bloembakken. De buren staan ervoor open om deze te vervangen voor een schutting, zodat men meer privacy creëert.

Algemeen:

De woning is geheel voorzien van kunststof met isolerend glas en enkel glas. Verder beschikt de hele woning over rolluiken.
Tevens is op het dakterras aansluitend aan de keuken, een zonnescherm aangebracht.

Vereniging van eigenaren:

VvE bijdrage is € 105,09 incl. opstalverzekering, glasverzekering, administratie en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE is positief.

Energielabel:

Deze energiezuinige woning heeft en energielabel A.

Aanvaarding:

Op korte termijn.

Kenmerken:

• Ideale starterwoning met garage
• Ruim dakterras en onderhoudsvrije tuin
• Keuken met diverse apparatuur
• Badkamer met douche, badkamermeubel en 2de toilet
• Garage
• Gelegen aan een autovrije straat
• Winkels, scholen en openbaar vervoer in de directe nabijheid

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€239.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1980
Woonoppervlakte
90m²
Kamers
4
Tuinoppervlakte
57m²
Energielabel
A
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Warm water
Cv ketel
Cv ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2013, eigendom)

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!