Sibemaweg 89 A

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Centraal gelegen appartement met berging, 2 slaapkamers, woonkamer met vloerverwarming, halfopen keuken met diverse apparatuur, badkamer met inloopdouche en ligbad.
Dit appartement is gelegen in het geliefde wijk Scharn.

Indeling:

Begane grond:

Voortuintje met eigen voordeur.
Entree met meterkast en doorgang naar de woonkamer en halfopen keuken.
De woonkamer kenmerkt zich door een granieten vloer voorzien van een aangename vloerverwarming. Het plafond is deels verlaagd en voorzien van inbouwspots.

Aansluitend aan de woonkamer bevindt zicht de halfopen keuken. Deze keuken beschikt over een keuken in U-opstelling en is uitgerust met diverse apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, 4 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap en een spoelunit met 1-greeps mengkraan.
Vanuit de woonkamer is doorgang naar de privégedeelte met de 2 slaapkamers, de badkamer en de CV ruimte ( Intergas HRC gehuurd via Volta 2021, € 34,55 per maand) met wasmachine aansluiting.

De beide slaapkamers zijn rustig gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex.
De vloer van beide slaapkamers is voorzien van een massieve plankenvloer en inbouwkasten.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, een ligbad, een hangtoilet en een badkamermeubel.

Berging:

De privéberging is gelegen naast het appartement. Deze is eveneens geschikt voor het stallen van fietsen en scooters.

Algemeen:

Het gehele appartement is volledig voorzien van houten kozijnen en dubbel glas.
Verder is het hele appartement voorzien van rolluiken ( deels elektrisch)

Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINITIEF energielabel B

Parkeren:

Er is parkeergelegenheid voor het appartement.( betaald en/of parkeervergunning a € 3,98 per maand)

Vereniging van eigenaren:

De bijdrage van de VvE bedraagt € 181,15 per maand (appartement & berging en is incl. opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, administratie en reservering groot onderhoud.

Aanvaarding:

eind juni 2023

Kenmerken:

• Appartement gelegen op de begane grond
• Privé entree
• Woonkamer met granieten vloer en vloerverwarming
• Half open keuken met diverse apparatuur
• 2 slaapkamers
• Badkamer met inloopdouche, ligbad en badkamermeubel
• Centraal gelegen t.o.v. winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€229.500 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1995
Woonoppervlakte
70m²
Kamers
3
Tuinoppervlakte
10m²
Energielabel
B
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!