Schildruwe 60

Verkocht

Omschrijving

Gezien de grote belangstelling voor deze woning worden er momenteel geen bezichtigingen meer ingepland. Natuurlijk kunt u uw belangstelling aan ons kenbaar maken. Indien u een mail stuurt naar info@davecrolla.nl wordt u op de reserve lijst geplaatst en wordt u direct geïnformeerd mocht de woning toch niet verkocht worden.

Due to the high interest in this property, no more viewings are currently being scheduled. Of course, you can express your interest to us. If you send an e-mail to info@davecrolla.nl, you will be placed on the reserve list and informed immediately should the property not be sold after all.

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Keurig onderhouden eengezinswoning met ruime woonkamer, halfopen keuken met diverse apparatuur, 3 slaapkamers en een heerlijke tuin gelegen op het zuidwesten. Deze energiezuinige woning is gelegen op loopafstand van winkels openbaar vervoer en de basisschool.

Indeling:

Begane grond:

Entree / hal met garderobe, meterkast doorgang naar de woonkamer met aangrenzend de halfopen keuken. Onder de trap bevindt zich een praktische trapkast.
De woonkamer is voorzien van een moderne laminaatvloer welke dorpel loos doorloopt naar de entree en keuken.

De keuken beschikt over een hoekopstelling (landelijke stijl) met lades, onder en bovenkasten. Verder is deze keuken en is voorzien van o.a. een koelkast, vriezer, combi-oven, 4 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap (recirculatie), spoelunit met een ééngreeps mengkraan. Via een praktisch keukenraam heeft men zicht op de tuin gelegen aan de achterzijde van de woning.
De toiletruimte is half betegeld en voorzien van wit sanitair.

1e woonlaag:

Via de trap komt men op de 1e verdieping. Op deze verdieping bevindt zich de badkamer, 3 slaapkamers (twee aan de voorzijde en één aan de achterzijde) en de c.v.-ruimte waar zich de combiketel (Intergas HRE, 2022) en mechanische ventilatie ( beide huur) bevinden. De vloeren van alle slaapkamers alsmede de overloop zijn voorzien van een moderne laminaatvloer.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, badkamermeubel een 2e toilet. Hier is tevens de wasmachine aansluiting. De vloer van deze badkamer is afgewerkt met een PVC vloer.

Tuin:

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.
De achtertuin is fraai aangelegd en beschikt over een terrasoverkapping met daarbij een zonwering. De bering is vervaardigd uit kunststof. Tevens is de tuin bereikbaar via een achterom.

Bijzonderheden:

De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen, deels van houten kozijnen, allen voorzien van isolerend glas en rolluiken. Het zonnescherm aan de achtergevel is elektrisch bedienbaar. De bitumineuze dakbedekking is in augustus 2021 vervangen.

Energielabel:

De woning heeft een energielabel B

Aanvaarding:

Medio juli 2023

Kenmerken:

• Goed onderhouden
• 3 slaapkamers
• Keuken voorzien van diverse apparatuur
• Heerlijke tuin op het zuid-westen
• Voorzien van isolerend glas, rolluiken en terrasoverkapping
• Op loopafstand van winkels, openbaarvervoer en basisschool

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€245.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1993
Woonoppervlakte
90m²
Kamers
4
Tuinoppervlakte
60m²
Energielabel
B
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!