Schaliedekkersdreef 84 D

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

PLAN ZELF UW AFSPRAAK OP ONZE WEBSITE DAVECROLLA.NL

KLUSWONING!!!!

Ruim appartement met o.a. ruime doorzonwoonkamer, gesloten keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche, separaat gelegen toilet, 2 balkons en een ruime berging.
Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, winkelcentrum Belfort & winkelcentrum Brusselse Poort en daarbij ook gelegen op fietsafstand van het centrum van Maastricht.
Renovatie en modernisering wenselijk.

Indeling:

Straat:

Rustige straat gelegen in een woonwijk met gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Begane grond:

Centrale entree met keurig verzorgde bellentableau, brievenbussen, intercominstallatie, trappenhuis en toegang naar de kelder.

Kelder:

Bij het appartement hoort een ruime privé berging voor het stallen van fietsen etc.
Deze berging is bereikbaar via het trappenhuis.

4e woonlaag:

Ruime hal (met muurkast), welke toegang geeft tot de verschillende ruimtes van dit appartement.
De ruime woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval.

De keuken is beschikt over een eenvoudige keukenopstelling met lades, onder en bovenkasten. Vanuit deze ruime keuken heeft men toegang tot de separate bijkeuken waar zich een wasmachine- en drogeraansluiting bevindt. Deze ruimte is tevens geschikt voor extra bergruimte en/of provisieruimte. Tevens bevindt zich hier de warmwater boiler (bouwjaar 2009, huur via Volta Limburg.€ 16,48 per maand, contract is eventueel maandelijks opzegbaar.).
Vanuit de bijkeuken heeft men toegang tot het balkon gelegen aan de voorzijde van het appartement.

Beide slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex. Een van deze slaapkamers geeft eveneens toegang tot het balkon.
Het toilet, alsmede de badkamer, is betegeld in neutrale lichte tinten. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche.

Algemeen:

De hele woning is voorzien van kunststof kozijnen voorzien van isolerend glas.
de woonkamer alsmede de gang zijn voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamers zijn voorzien van tapijt.

De basis van de woning is goed maar gezien een groot deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning de uitstekende mogelijkheden tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak.

SCHEURVORMING IN PLAFONDS EN WANDEN:
De wanden en plafonds zijn scheuren waarneembaar. In augustus 2019 heeft een inspectie plaatsgevonden naar de oorzaak van deze scheurvorming. Uit het rapport blijkt dat de scheurvorming niet direct in verband kan worden gebracht met een mogelijk oorzaak. Er bestaat echter het vermoeden dat de scheurvorming is ontstaan door een vervorming van de dakvloer die mogelijk zeer extreem opwarmt; indien er geen dakisolatie is toegepast kan de dakafwerking de onderliggende vloer enorm opwarmen waardoor krimp/uitzetting kan ontstaan in de vloer.
Het onderzoeksrapport is ter inzage.
De vereniging van eigenaren heeft besloten het dak de vernieuwen. De werkzaamheden verwacht men nog dit jaar te kunnen uitvoeren.

VVE bijdrage:

De maandelijkse VvE bijdrage bedraagt € 215,89 per maand (inclusief € 61,- voorschot verwarming) per maand incl watergebruik, onderhoudskosten, schoonmaak algemene ruimtes, opstalverzekering, glasverzekering, administratie kosten en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE reserve is positief.

Energielabel:

Deze woning heeft een energielabel D.

Kenmerken:

• Centraal gelegen ten opzichte van winkels en openbaar vervoer
• Ruime woonkamer met veel lichtinval
• 2 slaapkamers
• ruime berging
• Parkeergelegenheid (gratis)
• Kluswoning

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€169.500 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1964
Woonoppervlakte
80m²
Kamers
3
Energielabel
D
Verwarmingssoorten
Blokverwarming
Warm water
Elektrische boiler huur

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!