Sauterneslaan 2 E

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Keurig onderhouden appartement met LIFT en berging, met o.a. 2 slaapkamers, openkeuken met diverse apparatuur, badkamer met douche en een balkon met uitzicht naar de historische stad van Maastricht.
Dit appartement is gelegen in het geliefde stadsdeel Campagne.

Indeling:

Begane grond:

Gezamenlijke entree met brievenbussen, bellentableau, intercominstallatie, lift, en trappenhuis.

Kelder/ Souterrain:

In de kelder bevindt zicht een privéberging ( 2.35m x 2.35m) alsmede een gezamenlijke fietsenberging geschikt voor fietsen en scooters. De kelder is eveneens bereikbaar via een toegangsdeur naar buiten.

4e woonlaag (LIFT):

Gezamenlijke gang welke toegang geeft naar de appartementen.

Appartement:

Ruime entree met garderobe, welke toegang geeft tot de verschillende ruimtes van het appartement. Van hieruit is doorgang naar woonkamer met aansluitend de open keuken. Deze woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval. Vanuit de woonkamer is er toegang naar het balkon.
Aansluitend aan de woonkamer bevindt zicht de open keuken. Deze keuken beschikt over een witte keukenopstelling en is uitgerust met diverse apparatuur zoals een koelkast, elektrische oven, 4 pits gaskookplaat, geïntegreerde afzuigkap en een spoelunit met 1-greeps mengkraan.
Vanuit de entree bevindt zich een ruime berging geschikt voor extra bergruimte en/of provisieruimte, Verder hangt hier een boiler ( eigendom, bouwjaar circa 2021).

De beide slaapkamers zijn gelegen aan de noordzijde van het appartementen complex.
De badkamer is neutraal betegeld en beschikt over een douche en een wastafel. Hier bevind zich tevens een aansluiting voor wasmachine- en droger.
Het separaat gelegen toilet is eveneens neutraal betegeld en beschikt over wit sanitair.

Algemeen:

Het gehele appartement is volledig voorzien van houten kozijnen en grotendeels dubbel glas.
De woonkamer, keuken, slaapkamers en de hal zijn voorzien van een praktische laminaatvloer.

Parkeren:

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein van het appartementencomplex.

Vereniging van eigenaren:

De bijdrage van de VvE bedraagt € 207,06 per maand (appartement & berging en is incl. opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, kosten huismeester, groenonderhoud, administratie en reservering groot onderhoud. Het voorschot stookkosten bedraagt € 100,00 per maand. ( Totaal: € 307,06 per maand.)

Energielabel:

De woning heeft een definitief energielabel D

Aanvaarding:

Begin juni 2024

Kenmerken:

• Appartement met lift
• Open keuken met diverse apparatuur
• 2 slaapkamers
• Badkamer met douche en wastafel
• Balkon met uitzicht over de stad Maastricht

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Maatvoering:
Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€215.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1979
Woonoppervlakte
67m²
Kamers
3
Energielabel
D
Verwarmingssoorten
Blokverwarming
Warm water
Elektrische boiler eigendom

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!