Saturnushof 10

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Keurig onderhouden hoekwoning met o.a. zonnepanelen, airco units, gesloten keuken, drie slaapkamers, badkamer met douche, vierde slaap-/ hobbykamer op de tweede verdieping en een onderhoudsvriendelijke tuin.
Deze woning is gelegen in een rustige straat in de woonwijk Daalhof.

Indeling:

Begane grond:

Ruime entree met trap, meterkast, trapkast en een geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje.
Vanuit de entree is er toegang tot de ruime woonkamer welke lichtinval biedt aan voor- en achterzijde. De woonkamer is voorzien van een airco unit. De vloer is voorzien van een parketvloer.

Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de gesloten keuken.
De keuken heeft een rechte keukenopstelling voorzien van lades, boeven- en onderkasten. Verder is deze witte keuken uitgerust met diverse apparatuur zoals een vaatwasser, een koel- / vriescombinatie, inductiekookplaat ( 4 zones), combi-oven, spoelunit met een ééngreeps mengkraan en een geïntegreerde wasemkap. Het geheel is afgewerkt met een natuurstenen werkblad.
Vanuit de keuken is er toegang naar de achtertuin.

Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers, separaat gelegen toiletruimte en de badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en één aan de voorzijde. Twee slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer en één slaapkamer is voorzien van tapijt. De twee grootste slaapkamers zijn voorzien van praktische muurkasten. De slaapkamer aan de voorzijde is eveneens voorzien van een airco unit.
De moderne badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een douche, een wastafel en een bidet.
Tevens is er een separaat gelegen toiletruimte voorzien van een toilet met fonteintje.

Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De slaap-/hobbykamer heeft veel lichtinval door het gebruik van groot dakraam. Deze verdieping kenmerkt veel opbergruimte en een separaat gelegen ruimte, eveneens met dakraam, waar de c.v.-installatie (HR Nefit, eigendom, bouwjaar ca. 2016) is opgesteld.
Deze ruimte beschikt tevens over een aansluiting voor wasmachine en droger.

Tuin:

De voortuin is fraai aangelegd. De achtertuin is onderhoudsvrij aangelegd en beschikt over een terrasoverkapping. De berging is voorzien van elektriciteit. Tevens is naast de woning een extra berging gerealiseerd. Deze is uitermate geschikt voor het stallen van een motor, scooter of fietsen.
De achtertuin is tevens bereikbaar via een achterom.

Algemeen:

De gehele woning is in goede staat van onderhoud, geheel voorzien van kunststof kozijnen voorzien van isolerend glas. Aan de voorgevel is een zonwering aangebracht. Verder is de woning geheel voorzien van rolluiken.
Op het dak zijn 12 zonnepanelen aangebracht waardoor de energiekosten zéér gunstig zijn.

Energielabel: C

Aanvaarding:

Op korte termijn ( in overleg)

Bijzonderheden:

• rustig gelegen
• keurig onderhouden hoekwoning
• Zonnepanelen
• 2x Airco-units
• Voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas.
• Keuken met diverse apparatuur
• Moderne badkamer met inloopdouche
• Zolderverdieping met hobby- /slaapkamer met dakraam
• onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin voorzien van 2 bergingen en een achterom

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€275.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1974
Woonoppervlakte
122m²
Kamers
5
Tuinoppervlakte
53m²
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!