Rodahof 16

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Keurig onderhouden eengezinswoning met o.a. woonkamer met veel lichtinval, halfopen keuken, drie slaapkamers, badkamer met ligbad, vierde slaap-/ hobbykamer op de tweede verdieping en een onderhoudsvriendelijke tuin.
Deze woning is gelegen in een rustige straat in de woonwijk Daalhof. Op loopafstand bevinden zich winkels, openbaar vervoer en de kinderboerderij.

Indeling:

Begane grond:

Ruime entree met trap, meterkast, trapkast en een half betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje.
Vanuit de entree is er toegang tot de ruime woonkamer welke lichtinval biedt aan voor- en achterzijde. De woonkamer is voorzien van moderne laminaatvloer.

Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de half open keuken.
De keuken heeft een keukenopstelling voorzien van lades, boven- en onderkasten. Verder is deze keuken uitgerust met diverse apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat ( 4 zones), elektrische oven, plintboiler ( huur Via Volta Limburg € 11,85 per maand) spoelunit en een RVS afzuigkap. Het geheel is afgewerkt met een natuurstenen werkblad.
Vanuit de keuken is er toegang naar de achtertuin.

Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers de badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en één aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer. De twee grootste slaapkamers zijn voorzien van praktische muurkasten.
De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een douche-ligbadcombinatie en een badkamermeubel.
Tevens is er een separaat gelegen berging waar eventueel een 2de toilet gerealiseerd kan worden.

Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De slaap-/hobbykamer heeft lichtinval door het gebruik van dakraam. Deze verdieping kenmerkt veel opbergruimte en een separaat gelegen ruimte, waar de c.v.-installatie (Atag, bouwjaar 2017, huur via Volta Limburg € 36,34 per maand) is opgesteld.
In deze ruimte is tevens een aansluiting voor wasmachine en droger.

Tuin:

De voortuin is fraai aangelegd. De achtertuin is eveneens fraai aangelegd en beschikt over een terrasoverkapping. De berging is voorzien van elektriciteit.
De achtertuin is tevens bereikbaar via een achterom.

Algemeen:

De gehele woning is in goede staat van onderhoud, geheel voorzien van houten kozijnen, deels voorzien van isolerend glas, deels voorzien van enkele glas. De voordeur is van kunststof.
Verder is de woning grotendeels voorzien van rolluiken.

Energielabel: D

Aanvaarding:

Begin juli 2023

Bijzonderheden:

• rustig gelegen
• keurig onderhouden eengezinswoning
• Woonkamer met veel lichtinval
• Half open keuken met diverse apparatuur
• Drie ruime slaapkamers
• Vaste trap naar zolderkamer
• Gelegen op loopafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€275.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1972
Woonoppervlakte
95m²
Kamers
5
Tuinoppervlakte
60m²
Energielabel
D
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!