Raffineursdonk 8

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Rustig gelegen en royale twee-onder-één-kap woning met garage, woonkamer met openhaard, 4 ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche en 2de toilet, vaste trap naar zolder, en een achtertuin gelegen op het zuidwesten. Deze woning is gelegen in een rustige straat.

Indeling:

Begane grond:

Ruime entree/ hal met garderobe, trapopgang, meterkast en geheel betegelde toiletruimte voorzien van een hangcloset en fonteintje.
Vanuit de entree is er toegang tot de ruime doorzonwoonkamer. De woonkamer kenmerkt zich door een sfeervolle haard. De vloer is afgewerkt met een parketvloer.

Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de half open keuken. Deze keukenopstelling beschikt over lades- boven- en onderkasten.
Deze eenvoudige, doch functionele keukenopstelling beschikt over een 4 pits gaskookplaat, een afzuigkap en een spoelunit.

Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot 4 ruime slaapkamers en de badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping.
Twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning en twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. Een van de slaapkamers gelegen aan de voorzijde beschikt over een airco-unit. Alle slaapkamers zijn voorzien van tapijt.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een inloopdouche, een baskamermeubel voorzien van dubbele wastafel en een 2e toilet. Het verlaagd plafond is voorzien van inbouwspots.

Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De ruime zolderverdieping beschikt over 2 dakraampjes en biedt de mogelijkheid om een extra kamer te realiseren. Op deze verdieping bevindt zich C.V.-installatie (Nefit Topline HR, bouwjaar 2010, huur.)

Tuin /Garage:

De naastgelegen garage is bereikbaar via de elektrisch bedienbare garagepoort alsmede via een toegangsdeur vanuit de achtertuin. Verder is de garage voorzien van elektriciteit.
De oprit biedt plaats voor 2 auto’s.
De voortuin en achtertuin zijn rijkelijk voorzien van beplanting. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten waardoor met optimaal geniet van de zon. Aan de achtergevel is een zonwering aangebracht.

Algemeen:

De gehele woning beschikt over kunststofkozijnen voorzien van HR++ isolerend glas. Alles ramen van de slaapkamers zijn van rolluiken.
De woning verkeerd in een prima van onderhoud, maar gezien een groot deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning de uitstekende mogelijkheden tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak.

Energielabel:

Deze woning heeft een definitief energielabel C

Aanvaarding:

Op korte termijn / per direct.

Omgeving:

Deze woning is zéér rustig gelegen aan de rand van de geliefde woonwijk Oud -Caberg nabij groenvoorziening en speelweide. In de directe omgeving bevinden zich winkels, scholen en openbaar vervoer. Door de nieuwe verbindingsweg is de snelweg A2 / A79, goed bereikbaar is.

Kenmerken:

• Zéér rustig gelegen
• Ruime woonkamer voorzien van openhaard
• Halfopen keuken
• Badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en 2e toilet
• 4 ruime slaapkamers
• Royale zolderverdieping met vaste trap
• Garage
• Achtertuin met veel privacy.
• Kunststof kozijnen met HR++glas, airconditioning en rolluiken

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€349.500 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1970
Woonoppervlakte
140m²
Kamers
6
Tuinoppervlakte
86m²
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Hr glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!