Planetenhof 44 C

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Appartement met 1 slaapkamer gelegen op de 3e etage van een kleinschalig appartementencomplex met parkeervoorziening.

Indeling:

Begane grond:

Gemeenschappelijke entree met bellentableau, intercom en brievenbussen met toegang tot het trappenhuis.
Verder is er toegang tot de eigen privé berging ( 2.04m x 1.04m).
Achter het complex zijn parkeerplaatsen bestemd voor bewoners van het complex. Op deze parkeerplaats staat een extra gezamenlijke stalling bestemd voor het stallen van fietsen /scooters / motor.

3e verdieping:

Galerij met toegang naar het appartement.

Appartement:

Entree welke toegang geeft naar verschillende ruimtes zoals woonkamer met aansluitend de keuken, de badkamer en trapopgang naar de eerste verdieping.
Doordat dit appartement gelegen is op de hoek, met eveneens ramen in de zijgevel, kenmerkt de woonkamer zich door veel lichtinval. Vanuit deze woonkamer heeft men toegang tot de halfopen keuken.
Deze keuken is voorzien van een hoekopstelling met onder en bovenkasten en beschik over diverse apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat ( 4 zones) , combi-oven, een spoelunit met één-greepsmengkraan.
De geheel betegelde badkamer beschikt over een douche een wastafel een hangtoilet en een designradiator.

Via de trap in de entree bereik men de eerste verdieping.
De overloop is ruim van opzet. Hierdoor is er extra ruimte voor bijvoorbeeld een werkplek of extra bergruimte. Verder bevindt zich hier de wasmachine aansluiting.
De slaapkamer is ruim van opzet. Door het raam in de zijgevel alsmede een dakraam is er veel lichtinval.

Algemeen:

Zowel de woonkamer als de keuken zijn, net als hal en slaapkamer, voorzien van een laminaatvloer. Het gehele appartement is voorzien van isolerend glas. De verwarming wordt geregeld via een gezamenlijke blokverwarming. Het warmwater is afkomstig vanuit de boiler.

Buitenruimte:

Gezien het appartement gelegen s aan het einde van de galerij, heeft met op de galerij de mogelijkheid om een zitje te plaatsen.
Op de 2de verdieping is een ruim gemeenschappelijk dakterras aanwezig. Hier staan banken en een grote tafel welke door alle bewoners gebuikt kunnen worden.

Ligging:

Het appartement is gelegen aan de westzijde van Maastricht.
De bushalte is gelegen op 100 meter.( Bus 5 & 6 richting centrum, station. MUMC)
Het winkelcentrum van Belfort en Winkelcentrum Daalhof zijn gelegen op loopafstand ( 600meter.)

Vereniging van eigenaren:

De VvE bijdrage bedraagt € 160,59 per maand incl. opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, onderhoud liften, administratie en reservering groot onderhoud. Daarnaast bedraagt het voorschot aan stookkosten € 50,11,-
Het saldo van de VvE is positief.

Energielabel:

De woning heeft een energielabel C

Aanvaarding:

Per direct / Op korte termijn.

Kenmerken:

• Appartement met 1 slaapkamer
• Keuken met diverse apparatuur
• Ruime slaapkamer
• Badkamer met douche en toilet
• Kleinschalig appartementencomplex
• Parkeerplaatsen, motor, scooter & fietsenstalling.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Maatvoering:
Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€165.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1983
Woonoppervlakte
54m²
Kamers
2
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Blokverwarming
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel, Elektrische boiler eigendom

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!