Penatenhof 56 B

Verkocht

Omschrijving

Ready to move in!

Royale en moderne bovenwoning met 3 verdiepingen o.a. 5 slaapkamers (!), badkamer, GARAGE, ruime woonkamer, open keuken en een heerlijk balkon gelegen op het zuid-westen.

De woning heeft een goede ligging en in de directe omgeving bevinden zich openbaar vervoervoorzieningen en winkels.

Indeling:

Straatniveau:

Garage:

Garage voorzien van een kantelpoort. Verder beschikt deze garage over verlichting en elektriciteit. Voor de garage is eventueel plaats voor het parkeren van een auto.

Entree:

Gemeenschappelijke entree (4 woningen) met meterkast en trapopgang naar de woning.

Woonniveau:

Via de hal, waar zich de meterkast, trapopgang en toiletruimte voorzien van hangcloset bevindt, is toegang tot de woonkamer en de open keuken. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich het balkon/dakterras ( 5.40m x 2.30m).
Dit ruime balkon is gelegen aan de achterzijde van de woning. Gezien de ligging op het zonnige zuid-westen is hier een zonnescherm aangebracht.
De vloer van de woonkamer is afgewerkt met een moderne laminaatvloer. Zowel de woonkamer als de keuken, de entree en het toilet zijn voorzien van een aangename vloerverwarming.
Onder de trap is een trapkast welke toegankelijk is vanuit de woonkamer.

De open keuken (2018) in hoekopstelling is voorzien van diverse kasten en lades en is uitgerust met diverse apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, inductiekookplaat (4 zones), elektrische oven en een spoelunit met een ééngreeps mengkraan.
De vloer van de keuken is net als de woonkamer, voorzien van een moderne laminaatvloer.

Tweede woonlaag:

Op de eerste etage bevinden zich 3 ruime slaapkamers en de badkamer. 1 slaapkamer is gelegen aan voorzijde, 2 slaapkamers zijn gelegen aan achterzijde van de woning. Alle vloeren van de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
De geheel in betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een 2de toilet.

Derde woonlaag:

Een vaste trap geeft toegang tot de 2e etage, waar zich nog 2 ruime slaapkamers bevinden.
Tevens is er een aparte ruimte gecreëerd met een wasmachine en droger aansluiting. De CV installatie is eigendom (Nefit HR, bouwjaar 2021)

Algemeen:

De woning is in 2018 geheel gerenoveerd.
Verder is de achterzijde van woning voorzien kunststof kozijnen voorzien van isolerend glas. De voorzijde van de woning is voorzien van houten kozijnen deels met enkele glas.

Vereniging van eigenaren:

De VvE Bijdrage bedraagt € 222,43,- per maand o.a. inclusief reservering groot onderhoud, opstalverzekering, glasverzekering & administratiekosten.
Van dit bedrag wordt maandelijks € 159,72 gereserveerd voor groot onderhoud in de toekomst.

Energielabel:

Deze woning beschikt over een DEFINITIEF energielabel B

Aanvaarding:

in overleg

Kenmerken:

• Instapklaar
• Royale bovenwoning
• Woonkamer met aansluitend balkon
• Moderne keuken met diverse apparatuur
• 5 ruime slaapkamers
• Badkamer met douche en 2de toilet
• Garage

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€275.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1981
Woonoppervlakte
130m²
Kamers
6
Tuinoppervlakte
12m²
Energielabel
B
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!