Pastoor Habetsstraat 11

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Op een fantastische locatie gelegen aan de rand van het historisch centrum van Maastricht, verrassend ruim jaren ’30 herenpand met o.a. 5 slaapkamers. De achtertuin grenst aan het natuurgebied Hoge Fronten.
De woning beschikt over diverse authentieke elementen, zoals erkers, kamer-en-suite, glas in lood, terrazzovloer, visgraadparket, hoge plafonds en trappartijen.
Verder is dit pand gesitueerd op een uitstekende locatie nabij het centrum van Maastricht, winkels, scholen, universiteit en uitvalswegen. De bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer is uitstekend, zeker door de realisatie van de nieuwe Noorderbrug.

Indeling:

Souterrain:

De kelder is verdeeld in bruikbare vertrekken met een stahoogte. De ruimtes zijn geschikt als wasruimte, hobbyruimte en/of wijnkelder. Tevens is een separate toegang vanuit de voortuin eenvoudig te realiseren zodat men ook makkelijk toegang krijgt voor het stallen van fietsen e.d. Verder bevindt zich hier de CV installatie (Remeha Calenta, bouwjaar 2016, eigendom).

Begane grond

Bij binnenkomst treft u de ruime entree aan met meterkast, betegelde toiletruimte, toegang naar de kelder, trappartij naar de eerste verdieping en via een deur doorgang naar keuken en de woonkamer.
De ruime kamer-en-suite, met erker, beschikt over 2 openslaande deuren naar het terras. Hierdoor heeft men veel lichtinval en optimaal tuincontact. De vloer is voorzien van een parketvloer (visgraad motief).

De gesloten keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is uitgerust met diverse boven- onderkasten en lades.
Deze keukenopstelling is voorzien diverse apparatuur zoals een 5 pits, gaskookplaat, RVS afzuigkap, oven een spoelunit met een ééngreeps mengkraan.
Vanuit de keuken is er toegang naar de achtergelegen bijkeuken waar voorzien wasmachine en drogeraansluiting. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de achtergelegen berging. Tevens is er toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop met daaraan gelegen 2 ruime slaapkamers en een badkamer. De betegelde badkamer is voorzien van een douche, een ligbad, en dubbele wastafel.

De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een erker, de slaapkamer gelegen aan de achterzijde heeft toegang tot het balkon. Vanaf dit balkon heeft men een fantastisch uitzicht over de Hoge Fronten en in de verte de historische binnenstad van Maastricht.
Tweede verdieping:

Overloop met daaraan drie slaapkamers. Een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, 2 slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde.
De slaapkamer gelegen aan de voorzijde beschikt over een dakkapel. Via een trap bereikt men de vide waar een slaapplaats is gecreëerd.
De grootste slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een wastafel.
Alle kamers zijn voorzien van een plankenvloer.

Tuin:

De voortuin is voorzien van diverse beplanting en beschikt over een looppad naar de voordeur.
De achtertuin tuin is middels openslaande tuindeuren vanuit de woonkamer, alsmede de toegangsdeur vanuit de bijkeuken te bereiken. Verder is deze tuin fraai aangelegd met terras en diverse beplanting.
Aangrenzend aan de achtertuin bevindt zich het natuurgebied “de Hoge fronten”. Hierdoor geniet men van rust en veel privacy.

Ligging:

Deze woning is gelegen in de geliefde omgeving aan de Pastoor Habetsstraat in Maastricht. Op loopafstand van het historische centrum en aan de achterzijde aangrenzend aan het natuurgebied. Winkelcentrum Brusselsepoort alsmede het bruisende centrum van Maastricht, zijn nabij gelegen. Zo ook diverse voorzieningen zoals basisschool, middelbare school alsmede de universiteit. De bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer is uitstekend, zeker door de centrale ligging ten opzichte van de Noorderbrug naar de A2 en A79.

Algemeen:

Het pand bevindt zich in een redelijke staat van onderhoud. Gezien een groot deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning de uitstekende mogelijkheden tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak op een geweldige locatie.

Aanvaarding:

Op korte termijn.

Energielabel:

Deze woning heeft een energielabel D.

Kenmerken:
• Royaal herenpand, 3 verdiepingen en souterrain
• Kamer-en-suite met erker
• Openslaande deuren naar terras en achtertuin
• 5 ruime slaapkamers
• Fantastisch uitzicht over de Hoge Fronten
• Erker, glas in lood, kamer-en-suite, terrazzovloer, visgraadparket, hoge plafonds
• Praktische kelderruimte geschikt voor diverse doeleinde
• Zéér centraal gelegen t.o.v. uitvalswegen, station AZM, MECC en het centrum van Maastricht

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€575.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1939
Woonoppervlakte
138m²
Kamers
7
Tuinoppervlakte
126m²
Energielabel
D
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!