Papenweg 84

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Recent gerenoveerd en instapklaar, vrijstaand jaren ’30 woning met garage/berging, gelegen op een ruim perceel.

Indeling:

Kelder:

De woning beschikt over een kelder welke geschikt is voor opslag.

Begane grond:

Entree met meterkast, garderobe, trapopgang, toegang naar de kelder en doorgang naar de woonkamer. De vloer van de entree beschikt over authentieke tegels.
De woonkamer en suite is voorzien van een erker waardoor er veel lichtinval is. De vloer is afgewerkt met een houten vloer. De kamer en suite heeft 2 schuifdeuren voorzien van glas in lood. Hierdoor is deze kamer af te scheiden van de eethoek.
De eetkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Hier bevind zich een airconditioning voor zowel koelen en verwarmen.

Aansluitend aan deze eetkamer bevindt zich de half open keuken. De semi open keuken is uitgerust met een hoekopstelling met lades, boven en onderkasten. Deze moderne keuken (2015) is voorzien van alle apparatuur zoals een 4 pits gaskookplaat met extra wokbrander, vaatwasser, combi oven, spoelunit en een RVS afzuigkap. De lades zijn zacht sluitend. Het geheel is afgewerkt met een composiet werkblad.
Vanuit de keuken is er toegang naar de aanbouw.

In de aanbouw is een tussenportaal waar de CV toestel staat opgesteld. ( Remeha Calenta eigendom bouwjaar 2017). Vanuit dit tussenportaal is er toegang naar de achtertuin.
Aansluitend aan het tussenportaal bevindt zich het toilet met aansluitend de voormalige badkamer. Deze badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche en wastafel. Verder is hier de wasmachine en droger aansluiting.

Achter de voormalige badkamer is nog een berging met een trapje naar een bergzolder.
Deze berging met bergzolder bevindt zich nog in een oude staat. Renovatie is hier noodzakelijk.

1e verdieping:

De eerste etage biedt ruimte aan 3 slaapkamers en een ruime badkamer.
Twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. 1 slaapkamer is gelegen aan de achterzijde.
Deze slaapkamers alsmede de overloop zijn voorzien van een moderne laminaatvloer. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt eveneens over een airco-unit.

De ruime badkamer (2015) is voorzien van een inloopdouche, een 2e toilet, stijlvol badkamermeubel en een designradiator.

Zolder verdieping:

Via een vlizo vaste trap komt men op de ruime bergzolder.

Garage/berging:

In de achtertuin bevindt zich een oude berging met 2 openstaande deuren. Hier kan eventueel een kleine auto of eventueel een motor gestald worden.

Tuin:

De diepe achtertuin (circa 45meter diep) beschikt over een graszode. Achter in de tuin bevindt zich nog een houten tuinhuisje. is circa fraai aangelegd (2021) en beschikt over een terras met een terrasoverkapping.
De tuin is bereikbaar via een poort naast de woning.

Algemeen:

De woning is in de jaren 2015 / 2016 grotendeels gerenoveerd. Het dak is vernieuw en voorzien van dakisolatie. Alle elektra is vernieuwd, de cv-installatie vernieuwd, alles glad gestuct, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe vloeren, airconditioning etc.
Tevens is deze woning voorzien van houten kozijnen met HR++ glas.

Energielabel:

De woning heeft een energielabel E.
(de woning beschikt over dakisolatie, vloerisolatie, HR++ glas en HR CV toestel. Indien er nog extra spouwmuur isolatie wordt aangebracht, krijgt deze woning een C label. )

Aanvaarding:

In overleg

Kenmerken:

• Modern afgewerkt met oog voor authentieke details
• Woonkamer met erker en veel lichtinval
• Moderne keuken met diverse apparatuur
• 3 slaapkamers op 1e verdieping
• Badkamer met inloopdouche, 2e toilet en badkamermeubel
• Royale tuin met berging en tuinhuisje
• Op loopafstand van het winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€339.500 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1933
Woonoppervlakte
100m²
Kamers
5
Tuinoppervlakte
330m²
Energielabel
E
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!