Pallashof 12

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Rustig gelegen twee-onder-één-kap woning met garage, L-vormige woonkamer, keuken met diverse apparatuur, ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, vaste trap naar zolder, Zolderkamer met dakraam en een omsloten achtertuin.

Indeling:

Begane grond:

Ruime entree/ hal met garderobe, trapopgang, trapkast met meterkast en geheel betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje.
Vanuit de entree is er toegang tot de keuken als de ruime L-vormige woonkamer. De vloer is afgewerkt met een antracietkleurige plavuizenvloer. Via een openslaande deur, heeft men toegang naar het terras en de achtertuin.

In een aanbouw aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken. Deze keuken beschikt over een rechte keukenopstelling is voorzien van grote soft-close lades en bovenkasten. Verder beschikt deze keuken over diverse apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat ( 4 zones), combi- oven, RVS afzuigkap en een spoelunit met een èèngreeps mengkraan. Het werkblad is vervaardigd uit graniet.
Vanuit de keuken is er eveneens via een deur, toegang naar de omsloten achtertuin.

Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping. De twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. De overige slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn voorzien van een praktische laminaatvloer.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een douche-ligbadcombinatie, een badkamermeubel met wastafel en een 2e toilet. Het plafond is verlaagd en voorzien van inbouwspots.

Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier is een extra slaap-/ hobby-/ werkkamer gerealiseerd. Deze kamer heeft veel lichtinval door het gebruik van een groot dakraam.
Deze verdieping kenmerkt zich door veel opbergruimte. Op deze verdieping bevindt zich een aparte ruimte waar de C.V.-installatie staat opgesteld (Nefit Ecomline HR, eigendom, bouwjaar ca 2010).
Tevens kan hier een wasmachine en droger aansluiting gerealiseerd worden.

Tuin /Garage:

De naastgelegen garage is bereikbaar via een kantelpoort alsmede via een toegangsdeur vanuit de achtertuin. Verder is de garage voorzien van elektriciteit en water. Tevens is hier een extra wasmachine- en drogeraansluiting aanwezig.
De oprit biedt plaats voor 2 auto’s en is voorzien van een kleine carport.
De voortuin en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Algemeen:

De gehele woning is in goede staat van onderhoud en geheel voorzien van kunststof kozijnen voorzien van isolerend glas en rolluiken ( deels elektrisch).

Energielabel:

Deze woning heeft een energielabel D.

Bijzonderheden:

• Rustig gelegen
• L-vormige woonkamer voorzien plavuizen vloer
• Keuken met diverse apparatuur
• Badkamer met douche-ligbadcombinatie, wastafel en 2e toilet
• Ruime slaapkamers
• Zolderverdieping met vaste trap en extra kamer
• Garage, oprit en carport

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Kopers informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€325.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1974
Woonoppervlakte
125m²
Kamers
5
Tuinoppervlakte
100m²
Energielabel
D
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!