Oranjeplein 43 E

Verkocht

Omschrijving

Royaal (118m²) appartement met LIFT en GARAGE rustig gelegen op een prachtige locatie aan de Groene Loper.

Het appartement is gelegen de vierde verdieping van appartementencomplex “Oranje Residence” en is voorzien van een ruime doorzonwoonkamer met veel lichtinval, ruime keuken voorzien van een keukenopstelling met diverse apparatuur, 2 / 3 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en toilet, 2 balkons, berging in het souterrain en een garage op een afgesloten terrein.

Verder is deze woning centraal gelegen ten opzichte van o.a. uitvalswegen, MUMC+, universiteit, winkels, Centraal Station en het bruisende centrum van Maastricht.

Indeling:

Souterrain:

Privéberging (4.12 x 1.61)

Begane grond:

Gezamenlijke entree, bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en lift.
aan de achterzijde van het appartementencomplex bevindt zich een afgesloten parkeerterrein waar zich de privégarage bevindt.

Vierde verdieping (Lift):

Gezamenlijke hal welke toegang geeft naar de appartementen.

Appartement:

Entree, hal met een garderobe-nis en toegang naar alle ruimtes. De ruime doorzonwoonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval. Hier geniet men van het uitzicht over de Groene Loper.
Uitzonderlijk is dat deze woonkamer extra ruim van opzet is. Het is mogelijk om van deze royale woonkamer ( circa 56m²) nog een extra slaap-/ werk- / hobbykamer te realiseren. De vloer is voorzien van een parketvloer. Deze kan opgeschuurd en opnieuw gelakt worden, waardoor deze weer als nieuw is.

De ruime keuken is extra ruim van opzet door de samenvoeging van een slaapkamer bij de keuken. Deze keuken is voorzien van een moderne L vormige keukenopstelling met diverse kasten en lades en is uitgerust met diverse apparatuur zoals een vaatwasser, een koelkast, inductiekookplaat (4 zones) combi-oven, geïntegreerde afzuigkap, en een spoelunit met een één-greeps mengkraan en zeepdispenser.
Een aparte ruimte zorgt ervoor dat de wasmachine en droger netjes uit het zicht zijn.
Vanuit de keuken is er toegang naar het balkon aan de voorzijde. (oostzijde)

De beide slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De grote kamer geeft toegang tot het 2e balkon gelegen aan de achterzijde van de woning. (westen) In de kleine slaapkamer bevindt zich tevens de warmwaterboiler (Huur via Volta Limburg)
De betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met zitje en een badkamermeubel.
De separaatgelegen toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van wit sanitair.

Garage:

Bij het appartement hoort een garagebox. Deze is in de prijs inbegrepen.
De garagebox is gelegen op een afgesloten terrein achter het appartementencomplex. Verder is de garagepoort elektrisch bedienbaar.
Tevens is parkeren ook mogelijk via een parkeervergunning.

Algemeen:

De kozijnen zijn van aluminium en hout met isolerend glas.
Het appartementencomplex is aangewezen als kenmerkend bouwwerk in het kader van de gemeentelijke monumentenwet

Vereniging van eigenaren:

Bijdrage Vereniging van Eigenaren: € 348,33 p/mnd (incl onderhoud, reservering, lift, verzekeringen, administratie etc.)
Daarnaast bedraagt het voorschot aan stookkomsten € 100,- per maand.

Energielabel:

De woning heeft een energielabel C

Aanvaarding:

Op korte termijn

Kenmerken:

• Appartement met lift
• Royale woonkamer met heel veel lichtinval
• Ruime keuken met keukenopstelling en alle apparatuur
• 2 Slaapkamers ( 3 mogelijk)
• Badkamer voorzien van een inloopdouche en badkamermeubel
• Gezellig balkons met uitzicht over de Groene Loper & de stad Maastricht
• Uitstekend gelegen ten opzichte van supermarkt, winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen, MUMC+, Universiteit, Centraal Station etc.

Aansprakelijkheid:
Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€399.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
Aan rustige weg, Open ligging
Object services
Lift
Bouwjaar
1964
Woonoppervlakte
118m²
Kamers
4
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Blokverwarming
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
Elektrische boiler huur

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!