Op de Was 21

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Rustig gelegen twee-onder-één-kapwoning met GARAGE en AANBOUW, 3 slaapkamers, Walk-in closet, ruime badkamer met ligbad en douche, keuken met diverse apparatuur, bergzolder een heerlijke achtertuin. Deze woning is gelegen in de geliefde wijk Heer en is centraal gelegen ten opzicht van scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:

Kruipruimte:

De kruipruime is bereikbaar via een trapje vanuit de woonkamer. Deze kruipkelder heeft geen stahoogte maar is door de keurige vloerafwerking en de aanwezigheid van goede verlichting, ideaal geschikt als voorraad-/berg ruimte.

Begane grond:

Entree / hal met toegang tot het toilet, garderobe, trapopgang en doorgang naar de woonkamer met aansluitend in de aanbouw de keuken.
De L vormige woonkamer beschikt over een parketvloer.
De keuken bevindt zich in een aanbouw en beschikt over een Siematic keukenopstelling met lades, boven- en onderkasten. Verder is deze keuken uitgerust met diverse apparatuur zoals een inductie kookplaat (4 zones), RVS afzuigkap, koelkast, combi-oven en een spoelunit met een één-greeps mengkraan. Het geheel is afgewerkt met een graniet werkblad.

Vanuit de keuken is er via een overkapping toegang tot de achtertuin en de garage.

1e verdieping:

Via de trap in de entree/hal heeft men toegang tot de 1e verdieping.
Vanuit de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Twee van de slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde, 1 slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Een van de slaapkamers beschikt over een walk-in closet.
de vloeren van deze slaapkamers alsmede de overloop zijn voorzien van een parketvloer.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, ligbad een badkamermeubel, en een 2de toilet. Verder is de voor voorzien van een aangename vloerverwarming.

2e verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Het is mogelijk om een vaste trap te plaatsen. De bergzolder beschikt over een dakraam. Van deze ruimte kan eventueel een extra slaap-/hobbykamer gecreëerd worden. Deze verdieping heeft eveneens extra bergruimtes. Tevens staat hier de CV-ketel ( Nefit Ecoline HR, bouwjaar 2000, eigendom) opgesteld.

Tuin:

Zowel de voortuin als achtertuin zijn keurig aangelegd. De achtertuin is gelegen op het zuid-oosten. Verder is de achtertuin ruim van opzet en bereikbaar via de aanbouw en de garage. Tussen de garage en de aanbouw bevindt zich een praktische overkapping.

Garage:

De naastgelegen garage is bereikbaar via 2 openslaande poorten vanaf de oprit alsmede via een toegangsdeur vanuit de overkapping / achtertuin. Verder is de garage voorzien van eenvoudig keukenblok en een boiler (Huur via volta Limburg). Tevens bevindt zich hier de wasmachine en droger aansluiting.

Rondom:

De gehele woning is voorzien van houten kozijnen deels voorzien van isolerend glas, deels voorzien van enkelglas met voorzetramen en glas in lood. Verder beschikt de woning deels over rolluiken (1ste verdieping).
Door de aanwezigheid van grote ramen, heeft deze woning heel veel lichtinval.
Aan de achtergevel van de aanbouw bevindt zich een zonwering.
Het dak is na-geïsoleerd.

Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINITIEF energielabel: E

Algemeen:

De woning is in een keurige staat van onderhoud, maar gezien een deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning een uitstekende mogelijkheid tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak op een fijne locatie.

Aanvaarding:

Korte termijn / per direct.

Kenmerken:

• Rustig gelegen
• Ruime garage
• Aanbouw
• Woonkamer met veel lichtinval
• Keuken met diverse apparatuur
• 3 slaapkamers op eerste verdieping
• Bergzolder met mogelijkheid voor vaste trap

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€335.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
102m²
Kamers
4
Tuinoppervlakte
72m²
Energielabel
E
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
Elektrische boiler huur

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!