Ooftmengersdreef 23 B

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Ruim appartement met o.a. woonkamer, keuken met veel bergruimte, 2 slaapkamers, badkamer met douche, separaat gelegen toilet, 2 balkons en een ruime berging.
Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, winkelcentrum Belfort & winkelcentrum Brusselse Poort en daarbij ook gelegen op fietsafstand van het centrum van Maastricht.

Indeling:

Straat:

Rustige straat gelegen in een woonwijk met gratis parkeergelegenheid voor het complex.

Begane grond:

Centrale entree met keurig verzorgde bellentableau, brievenbussen, intercominstallatie, trappenhuis en toegang naar de berging.

Berging:

Bij het appartement hoort een ruime privé berging (3.97m x 1.83m) voor het stallen van fietsen, scooters etc.
Deze berging is bereikbaar via het trappenhuis en via een achterom.

1e woonlaag:

Entree, welke toegang geeft tot de verschillende ruimtes van dit appartement.
De ruime woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval. De woonkamer is opgesplitst in en ruimtes door middel van een schuifwand met veel glas. Deze wand is eventueel te verwijderen.
Het gehele appartement is voorzien van een praktische laminaat vloer.

De keuken is beschikt over een keukenopstelling met lades, onder en bovenkasten. Verder is deze keuken uitgerust met een 4 pits gaskookplaat, een geïntegreerde afzuigkap, oven, koellast en een spoelunit. Vanuit deze ruime keuken heeft men toegang tot de separate bijkeuken waar zich een wasmachine- en drogeraansluiting bevindt. Deze ruimte is tevens geschikt voor extra bergruimte en/of provisieruimte. Tevens bevindt zich hier de warmwater boiler (bouwjaar 2001, € 18,80 per maand, huur via Volta Limburg. maandelijks opzegbaar.).
Vanuit de keuken heeft men toegang tot het balkon gelegen aan de voorzijde van het appartement.

Beide slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex. Beide slaapkamers geven toegang tot het balkon.
Het toilet, alsmede de badkamer, is betegeld in neutrale lichte tinten. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche.

Algemeen:

De hele woning is voorzien van kunststof kozijnen voorzien van isolerend glas.

VVE bijdrage:

De maandelijkse VvE bijdrage bedraagt € 180,- per maand (inclusief € 60,- voorschot verwarming) per maand incl watergebruik, onderhoudskosten, schoonmaak algemene ruimtes, opstalverzekering, glasverzekering, administratie kosten en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE reserve is positief.

Zonnepanelen:

De VvE heeft besloten om zonnepanelen te plaatsen op het dak ten behoeve van de algemene ruimtes.
De eigenaren van een appartement hebben de vrije keuze om eveneens zonnepanelen te laten plaatsen (maximaal 7 stuks per appartement).

Energielabel:

Deze woning heeft een energielabel D.

Kenmerken:

• Centraal gelegen ten opzichte van winkels en openbaar vervoer
• Ruime woonkamer met veel lichtinval
• 2 slaapkamers voorzien van laminaatvloer
• ruime berging
• Parkeergelegenheid (gratis)
• Ideaal voor starters

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€189.900 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
80m²
Kamers
4
Energielabel
D
Verwarmingssoorten
Blokverwarming
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Warm water
Elektrische boiler huur

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!