Merkatplantsoen 30 b06

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ

Polverpark:
Gelegen op een toplocatie om de hoek van het stadscentrum, een modern afgewerkt en instapklaar appartement (bouwjaar 2020) met 2 slaapkamers, lift, balkon, berging & privé parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Typering:
Verscholen in het historische centrum van Maastricht ligt nieuwbouwproject Polverpark. Alle levendige charme van de stad is op loopafstand van het rustige Polverpark. Bastion Waldeck is een van de weinige nieuwbouwprojecten binnen de singels van Maastricht. Dat betekent wonen binnen de singels, in de luwte van de stad, tussen historie en groen.

Souterrain:

Privé berging ( 4.25 x 1.96 ) voorzien van elektriciteit, gezamenlijke fietsenstalling en privé parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage te bereiken middels automatisch bedienbare poort.

Begane grond:

Representatieve entree voorzien van lift (2x), trappenhuis, bellentableau met videofoon en brievenbussen unit.
Via het atrium, waar u eenvoudig andere bewoners ontmoet en wat bij veel appartementen zorgt voor meerzijdig contact met de omgeving, heeft u toegang tot het royale appartement.

2e woonlaag (lift):

De entree geeft toegang tot verschillende ruimtes van de woning waaronder de woonkamer met de open de keuken, de 2 slaapkamers, het separaat gelegen toilet, de badkamer en de bergruimte.
De ruime woonkamer kenmerkt zich door de kamerhoge raampartijen welke zorgen voor prettig lichtinval en een fraai uitzicht.
Via een schuifpui heeft men toegang tot het balkon/loggia (1.80 x 2.30m). Hier geniet men van de prachtige omgeving en zicht op de torens van de Sint Servaas basiliek en de Sint Jans kerk.

De open keuken is voorzien van een strakke en moderne keukenopstelling (Goergens Keukens, december 2020!). Deze keuken is voorzien van diverse lades. Verder is deze keuken voorzien diverse apparatuur zoals een vaatwasser, 4 zone inductie kookplaat met geïntegreerde Bora kookveldafzuiging, koelkast, combi oven, en een spoelunit met een één-greeps mengkraan. Het geheel is afgewerkt met een granieten werkblad. Kwaliteit staat hier centraal!

Privé-gedeelte:

Vanuit de entree heeft men toegang tot de 2 slaapkamers. Een van deze slaapkamers heeft eveneens toegang tot het balkon. Beide slaapkamer zijn voorzien van op maat gemaakte garderobekasten.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een inloopdouche, badkamermeubel en een extra 2e toilet voorzien van AquaClean douchefunctie.
De separaat gelegen toiletruimte is voorzien van een hangcloset en fonteintje.
In de berging staan de warmtepomp en de warmteboiler opgesteld. Tevens is hier een aansluiting voor wasmachine en droger.

Algemeen:
Het nieuwbouw appartementencomplex is eind 2020 opgeleverd en voldoet aan de hedendaagse isolatienormen. Het gehele appartement is optimaal geïsoleerd en volledig voorzien van aluminium kozijnen met isolerend glas.

Het appartement is voorzien van een duurzaam energiesysteem. Het appartement wordt verwarmd via vloerverwarming/-koeling. De woonkamer en de slaapkamers zijn voorzien van een eigen temperatuurregelaar. Tevens zorgt het systeem bij hoge buitentemperaturen voor koeling. Dat is luxe wonen!

Vereniging van eigenaren:
De bijdrage van de VvE bedraagt € 152,07 per maand (appartement, berging & parkeerplaats) en is incl. opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, administratie en reservering groot onderhoud.
Omgeving:

Het stadspark voelt als uw achtertuin.
Wonen in Polverpark is genieten van de dynamiek van het centrum én de rust van het groen. Het centrum ligt op een steenworp afstand. Zet u de ramen van uw comfortabele appartement open? Dan hoort u de beierende klokken van de kerktorens, maar ook de vogeltjes in de bomen. De mooie stadsparken in het Jekerkwartier voelen als uw achtertuin.

Kenmerken:
• Moderne appartementencomplex met lift
• Ruime woonkamer met veel lichtinval
• Moderne keuken met diverse apparatuur
• Badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en 2e toilet
• Schuifpui naar balkon
• Privé parkeerplaats & privé berging
• Rustig gelegen op loopafstand van het bruisende stadscentrum

Energielabel:
De woning heeft een DEFINITIEF energielabel A

Aansprakelijkheid:
Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Kopers informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€525.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
Aan park, In centrum
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
90m²
Kamers
3
Verwarmingssoorten
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie, Aardwarmte
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd, Hr glas
Warm water
Aardwarmte

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!