Markt 52 C

Beschikbaar

Omschrijving

Gelegen op een uitstekende locatie, in hartje centrum van Maastricht, modern stadsappartement met lift en terras gerealiseerd in één van de karakteristieke panden rondom het stadhuis aan de markt.
Het gehele pand is in 2007/2008 opnieuw opgebouwd en voorzien van een luxe keuken met kookeiland, moderne badkamer, 2 (mogelijkheid tot 3) slaapkamers.

Indeling:

Souterrain:

Gewelfde privéberging (circa 12 m2), bereikbaar via zowel het trappenhuis als de lift. In het souterrain is tevens een gemeenschappelijke fietsenberging.

Begane grond:

Keurig verzorgde entree met bellentableau, video-intercominstallatie en brievenbussen. Vanuit de hal heeft men toegang tot de lift & trappenhuis.

3e verdieping ( LIFT)

Via het indrukwekkende portaal met prachtig uitzicht op het stadhuis en de markt, heeft men via de gezamenlijke passage, toegang tot het appartement.

Appartement:

De ruime leefkeuken beschikt over een moderne keukenopstelling met kookeiland en kastenwand (Leicht) en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koffiemachine, combi-oven, koelkast, vriezer, inductiekookplaat (4 zones) en een spoelunit met een één-greeps mengkraan. De afzuigkap is geïntegreerd in het plafond.
De vloer is afgewerkt met een moderne antracietkleurige tegelvloer.
Aansluitend aan de leefkeuken bevindt zich de woonkamer. Vanuit de 2 ramen aan de voorzijde van het pand, heeft men uitzicht over de markt en de omgeving. Door het gebruik van uitstekende geluidsisolerende materialen, is binnen niets te horen van het bruisende stadsleven buiten.
Vanuit de keuken is het terras van ca 30m² bereikbaar. Dit terras is afgewerkt met houten vloerafwerking en is ruim genoeg om bijvoorbeeld een loungeset te plaatsen of heerlijk buiten te kunnen eten.

2e verdieping;

Via een trap in de keuken is het privé gedeelte bereikbaar.
Op deze verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, badkamer, separaat toilet en de inpandige berging.
Beide slaapkamers alsmede de overloop zijn voorzien van een moderne parketvloer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche-/ligbadcombinatie met glazen spatscherm, en een badkamermeubel.
De separaat gelegen toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje.
Naast de badkamer bevindt zich een berging met Warmte-Terug-Win-Installatie en aansluitingen witgoedapparatuur.

Algemeen:

Het hele monumentale pand (Rijksmonument) is in 2007 en 2008 opnieuw opgebouwd waarbij duurzame materialen zijn gebruikt en waardoor het optimaal geïsoleerd is. (dakisolatie, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, voorzet ramen, WTW installatie). De verwarming is geregeld via stadsverwarming.
In 2011 /2012 is de afwerking gerealiseerd (Keuken, badkamer, gladde stucwanden.)
Kortom: Fantastisch wonen met het genot van hedendaags comfort!

Energielabel:

Deze woning beschikt over een energielabel A.

Vereniging van Eigenaren:

De maandelijkse VvE-bijdrage: € 285,00 .incl. opstalverzekering, reserve groot onderhoud, elektra en schoonhouden algemene ruimten, liftonderhoud e.d.

Aanvaarding: in overleg. ( op korte termijn mogelijk).

Bijzonderheden:

• Midden in het centrum gelegen en voorzien van een lift.
• Instapklaar
• Luxe keuken met kookeiland
• Ruim dakterras
• Uitzicht op de markt en stadhuis
• Moderne badkamer en toilet
• 2 slaapkamers
• Privéberging in gewelfde kelder

De centrale ligging op loopafstand van uitgebreide winkelvoorzieningen, openbaar vervoer, restaurants, cafeetjes, bioscoop etc., maken deze locatie zeer geliefd.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€498.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In centrum
Bouwjaar
2008
Woonoppervlakte
86m²
Kamers
3
Tuinoppervlakte
22m²
Energielabel
A
Verwarmingssoorten
Stadsverwarming
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Voorzetramen
Warm water
Cv ketel, Stadsverwarming

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!