Malstraat 18

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ

Recent gerenoveerde (2022) en instapklare eengezinswoning met ruime uitbouw, gelegen in een rustige straat in de jonge en kindvriendelijke wijk Hazendans.

Indeling:

Via de entree, waar zich tevens de trapopgang trapkast en de meterkast bevindt, is er toegang naar de woonkamer. Vanuit deze entree heeft men tevens toegang tot de gemoderniseerde toiletruimte.
De doorzonwoonkamer is voorzien van ruime uitbouw (2022) kenmerkt zich door een moderne visgraat PVC vloer welke doorloopt naar de entree. De toegangsdeur van de entree naar de woonkamer is een moderne glazen deur met een zwart frame. Verder beschikt de woonkamer over een airco unit welke kan koelen en verwarmen.

Vanuit de uitbouw is er via 2 schuifdeuren, toegang naar de achtertuin.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken met een moderne keukenopstelling (2022). Deze keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, Koelkast, vriezer, combi oven, een inductie kookplaat (5 zones), RVS afzuigkap voorzien van een plasma-filter, close-in boiler en een spoelunit met een ééngreeps mengkraan. Kwaliteit staat hier centraal!

1e verdieping:

Via de trap in de hal komt men op de 1e verdieping. Op deze verdieping bevindt zich de badkamer, 3 slaapkamers (één aan de voorzijde en twee aan de achterzijde) en de c.v.-ruimte/wasruimte waar zich de HR-combiketel ( Intergas HRC, Huur via Volta Limburg, bouwjaar maart 2014, € 40,85 per maand, maandelijks opzegbaar) bevindt. Alle slaapkamers alsmede de overloop zijn voorzien van een moderne laminaatvloer.

De neutraal betegelde badkamer is voorzien van een douche met glazen spatscherm, een stijlvol badkamermeubel en een tweede toilet.

Tuin:

De voor- en achtertuin zijn onderhoudsvrij aangelegd. De achtertuin, gelegen op het westen, is eveneens recent aangelegd (2022) en is voorzien van een achterom. In de achtertuin is een houten berging aanwezig voor het plaatsen van fietsen ed.

Algemeen:

Het dak van de woning is samen met de realisatie van de aanbouw in 2022 vervangen. Verder is de gehele woning is optimaal geïsoleerd en beschikt over isolerend glas, dakisolatie, spouwmuurisolatie. De eerste verdieping is voorzien van rolluiken. Aan de achtergevel is een elektrisch zonnescherm aanwezig.

Energielabel:

Deze woning heeft een energielabel: B

Omgeving:

In de directe omgeving bevinden zich winkels, scholen, een vmbo-school en diverse sportaccommodaties.

Aanvaarding:

medio begin / half oktober 2023.

Kenmerken:

• Doorzon woonkamer met ruime uitbouw
• Moderne keuken voorzien alle apparatuur
• 3 slaapkamers
• Badkamer met douchecombinatie
• Onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het westen
• eerste verdieping voorzien van rolluiken
• Gelegen in een jonge en kindvriendelijke omgeving

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€315.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1996
Woonoppervlakte
90m²
Kamers
4
Tuinoppervlakte
45m²
Energielabel
B
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!