Lutetiahof 38

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Recent gemoderniseerde (2020/2021) eengezinswoning met GARAGE, moderne keuken, 3 ruime slaapkamers, luxe badkamer met inloopdouche en vaste trap naar ruime zolderverdieping. Deze instapklare woning kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardige afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

Indeling:

Begane grond:

Entree met garderobe, meterkast, trapkast, trapopgang en gemoderniseerde toiletruimte met hangcloset en fonteintje.
Vanuit de entree is er toegang tot de ruime doorzon woonkamer welke lichtinval biedt aan voor- en achterzijde. De woonkamer kenmerkt zich door prachtige glazen toegangsdeuren een moderne PVC vloer. De wanden zijn voorzien van glad stucwerk. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de half-open keuken.
De strakke en moderne greeploze keuken (2021) is o.a. voorzien van een inductiekooplaat (4 zones) met geïntegreerde Bora afzuigsysteem, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven en een spoelunit met een één-greeps mengkraan. Kwaliteit staat hier centraal.
Het plafond is verlaag en voorzien van inbouwspots.

Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping.
Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en één aan de voorzijde Alle slaapkamers zijn voorzien van teen moderne laminaatvloer. De 2 grootste slaapkamers beschikken over praktische muurkasten met schuifdeuren.

De moderne badkamer (2021) is voorzien een inloopdouche met glazen spatscherm en een stijlvol badkamermeubel met 1-greeps mengkraan. Het plafond is verlaagd en voorzien van inbouwspots. Het separaat gelegen toilet is eveneens gemoderniseerd en voorzien van wit sanitair.

Tweede etage:

De ruime zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze zolderkamer is ruim van opzet en heeft lichtinval door het gebruik van een klein dakraam. Deze zolderkamer is niet afgewerkt, maar er kan tevens een slaapkamer/ hobbykamer of werkplek worde gerealiseerd.
Deze verdieping heeft tevens een aparte ruimte waar zich de HR combiketel (Nefit Pro Line NXT HRC30CW5, plaatsing oktober 2020, huur via Volta Limburg) en de wasmachine en droger aansluiting bevindt.

Tuin:

Zowel de voor- als achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd. De achtertuin beschikt over een stenen berging voorzien van elektriciteit. Uiteraard bereikbaar via een achterom.

GARAGE:

Bij deze woning hoort een garagebox welke gelegen is om de hoek.
De garage beschikt over een kantelpoort.
Deze garage is in de koopsom inbegrepen.

Algemeen:

De woning is in 2020 en 2021 grondig gemoderniseerd. De gehele woning is in perfecte staat van onderhoud, instapklaar en kenmerkt zich door het gebruik van luxe materialen. Verder is de gehele woning voorzien van kunststof kozijnen en geheel voorzien van isolerend glas. De 3 slaapkamers alsmede de keuken beschikken over rolluiken.

Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINITIEF energielabel B

Ligging:

Deze instapklare woning is gelegen in een kindvriendelijke omgeving en zeer gunstig t.o.v. het openbaar vervoer, winkels en scholen.
Aanvaarding: ca begin juni 2022

Bijzonderheden:

• Instapklaar
• Moderne greeploze keukenopstelling met alle apparatuur
• 3 ruime slaapkamers op 1e verdieping
• Luxe badkamer met inloopdouche en badkamermeubel
• Separaat gelegen 2e toilet
• Royale zolderkamer met mogelijkheid voor 4de slaapkamer
• Volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€325.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1972
Woonoppervlakte
95m²
Kamers
5
Tuinoppervlakte
51m²
Energielabel
B
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!