Leugaruwe 1 D

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Keurig onderhouden appartement met LIFT, woonkamer met loggia/balkon, moderne keuken, badkamer, toilet, twee slaapkamers en een privé berging. Op loopafstand bevinden zich winkels en het openbaar vervoer.

Indeling:

Begane grond:

Keurig verzorgde gemeenschappelijke entree/hal met automatische entreedeur, intercom, bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de lift.

4e woonlaag (LIFT):

De entree van de woning geeft toegang tot verschillende ruimtes waaronder de woonkamer met aansluitend de keuken, de twee slaapkamers, de separaat gelegen toiletruimte en de badkamer.

De woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval en beschikt over een praktische en moderne laminaatvloer. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot het balkon. Het balkon is ruim van opzet met plaats voor een tafel en stoelen. Het balkon is gelegen op het zuid-westen waardoor men heerlijk geniet van de middag en avondzon. Aan de gevel is een zonnewering aangebracht.

De semi-open keuken beschikt over een moderne witte hoogglans keukenopstelling (2017) voorzien van alle apparatuur zoals een inductieplaat, combi-oven, koelkast met vriesvak, spoelunit en een RVS wasemkap.

De 2 slaapkamers zijn voorzien van een moderne en onderhoudsvriendelijke laminaatvloer welke doorloopt maar de gang en woonkamer.
De badkamer is neutraal betegeld en beschikt over een douche en een badkamermeubel. Tevens bevindt zich hier de wasmachine aansluiting.

Vanuit de gang, heeft men toegang tot een berging alwaar de CV ketel (Nefit Baseline HRC, 2021 huur via Hesi.) staat opgesteld.

Algemeen:

Het appartement verkeerd in goede staat van onderhoud.
Het gehele appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.

Berging:

Bij het appartement hoort een berging voor het stallen van fietsen.

Vereniging van eigenaren:

De zéér gunstige VvE bijdrage bedraagt slechts € 140,- per maand incl. opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, administratie en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE is positief.

Kenmerken:

• appartement met LIFT
• Woonkamer met ruim balkon
• Moderne keuken voorzien van alle apparatuur
• 2 slaapkamers
• Badkamer met douche en badkamermeubel
• gunstige VvE Bijdrage
• Gelegen op loopafstand van winkels en openbaar vervoer

Energielabel:
De woning heeft een definitief energielabel C

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€219.500 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1992
Woonoppervlakte
71m²
Kamers
3
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!