Kroesmeestersdreef 1 C

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Keurig afgewerkt en uitstekend onderhouden hoekappartement met LIFT, gesitueerd op de 2e woonlaag met o.a. 3 slaapkamers, keuken met diverse apparatuur, badkamer met inloopdouche, balkon met vrij uitzicht en een ruime berging.

Indeling:

Souterrain:

Royale privéberging ( 4.87m x 3.54m) en een gezamenlijke fietsenstalling.

Begane grond:

Keurig verzorgde gemeenschappelijke entree/hal op de begane grond met automatische entreedeur, intercom met video, bellentableau, trappenhuis en lifttoegang.

2e verdieping (Lift):

Ruime gemeenschappelijke galerij met lift, trappenhuis, en toegang naar het appartement.

Appartement:

Entree met doorgang naar verschillende ruimtes van de woning.
Vanuit de hal is er via een grote glazen schuifwand toegang tot de woonkamer. Een deel van de hal is bij de woonkamer betrokken waardoor de woonkamer royaal van opzet is.
De vloer van de woonkamer is afgewerkt met een houten parketvloer welke dorpelloos door loopt naar de hal, slaapkamers en entree.
Vanuit de woonkamer is er toegang naar het gezellige balkon met uitzicht over de groene omgeving.

De gesloten keuken is voorzien van een hoekopstelling met diverse boven- onderkasten en lades. Verder Deze keukenopstelling beschikt verder over diverse apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven/ magnetron, 4 zones inductie kookplaat, geïntegreerde afzuigkap en een spoelunit met 1-greeps mengkraan.
Naast de keuken is een ruimte vaar de wasmachine en droger opgesteld kan worden.

De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een inloopdouche, wastafel en een hangtoilet.
Het plafond is verlaagd en voorzien van inbouwspots.
De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde van het complex. De overige twee slaapkamers zijn gelegen aan de galerijzijde. Een van deze slaapkamers beschikt over een garderobekast.

Algemeen:

Het gehele appartement verkeerd in een keurige staat van onderhoud. De kozijnen zijn deels van kunststof en deels van hout, allen voorzien van isolerend glas.
Op het balkon is een zonnescherm aangebracht. De verwarming is geregeld via een blokverwarming. Het warmwater is afkomstig van uit een boiler. (huur via Volta Limburg.) deze boiler is netjes weggewerkt in een kast op de slaapkamer.

Gezien het appartement gelegen is op het einde van de galerij, geniet men optimaal van privacy.
De brievenbus zit in de voordeur van het appartement. De postbode en de krantenbezorger komen tot aan de voordeur van de woning.

Kenmerken:

• Keurig netjes onderhouden
• Appartement met lift
• Royale woonkamer met veel lichtinval
• Keuken met diverse apparatuur
• 3 slaapkamers
• Badkamer voorzien van inloopdouche
• Gezellig balkon met uitzicht over de groene omgeving
• uitstekend gelegen ten opzichte van supermarkt, winkels, openbaar vervoer, bank, scholen etc.

Vereniging van eigenaren:

Bijdrage Vereniging van Eigenaren: 211,35 p/mnd (onderhoud, reservering, lift, verzekeringen, administratie etc.) Daarnaast bedraagt het voorschot voor stookkosten € 80,- per maand.

Energielabel:

Deze woning beschikt over een DEFINITIEF energielabel C

Aanvaarding:

op korte termijn

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€245.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk, Vrij uitzicht
Bouwjaar
1966
Woonoppervlakte
92m²
Kamers
4
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Blokverwarming
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
Elektrische boiler huur

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!