Koperslagersdreef 33 C

Verkocht

Omschrijving

Heerlijk ruim appartement voorzien van 2 slaapkamers, ruime woonkamer, gesloten keuken, badkamer met douche, 2 balkons en een privéberging.
Het hoek appartement is centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, winkelcentrum Belfort & winkelcentrum Brusselse Poort en daarbij ook gelegen op fietsafstand van het centrum van Maastricht.

( EVENTUEEL OOK INTERESSANT ALS INVESTERING / BELEGGING. VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN ! )

Indeling:

Straat:

Rustige straat gelegen in een woonwijk met voldoende gratis parkeergelegenheid voor het complex.

Begane grond:

Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, intercominstallatie, trappenhuis en privé-berging.

3e woonlaag:

Ruime hal, welke toegang geeft tot de verschillende ruimtes van dit appartement.
De woonkamer is ruim van opzet en kenmerkt zich door veel lichtinval. Zowel de woonkamer, als de beide slaapkamers zijn voorzien van een praktische laminaatvloer.

De naastgelegen keuken beschikt over een keukenopstelling met boven-onderkasten en lades welke voorzien is voorzien van een 5 pits gasfornuis met oven, spoelunit met een ééngreeps mengkraan en een RVS wasemkap.
Vanuit de ruime keuken heeft men toegang tot het balkon aan de voorzijde en de separate bijkeuken waar zich de wasmachine- en drogeraansluiting bevindt. Deze ruimte is tevens geschikt voor extra bergruimte en/of provisieruimte. Hier staat tevens de geiser opgesteld. (eigendom, bouwjaar 2009)

De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex. Beide slaapkamers zijn, net als de woonkamer en gang, voorzien van een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer. Vanuit beide slaapkamers is er toegang naar het 2e balkon gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex.

De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een douche en een badkamermeubel. Het toilet is eveneens geheel betegeld en is voorzien van wit sanitair.

Algemeen:

Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
De vloer van de woonkamer alsmede hal en keuken zijn voorzien van laminaat. De slaapkamers zijn voorzien van tapijt.
De basis van de woning is goed maar gezien een groot deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning de uitstekende mogelijkheden tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak op een heerlijk locatie.

Berging:

Bij het appartement hoort een privé berging voor het stallen van fietsen, scooters etc.

Vereniging van eigenaren:

De VvE bijdrage bedraagt € 215,- per maand incl. voorschot stookkosten, waterverbruik, opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, administratie en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE is positief.

Recent uitgevoerde groot onderhoudswerkzaamheden:
2016: verwarmingsketel vernieuwd
2021: aanbrengen spouwmuurisolatie
2022: vernieuwing dakbedekking en isolatie

Kenmerken:

• Royale woonkamer
• 2 ruime slaapkamers
• Badkamer met douche en wastafel
• Keuken voorzien van diverse apparatuur
• Privéberging
• Centraal gelegen t.o.v. winkels en openbaar vervoer
• vrij uitzicht en veel privacy

Energielabel:

De woning heeft een definitief energielabel C

Aanvaarding:

Medio juli 2023

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€195.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
78m²
Kamers
3
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Blokverwarming
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Warm water
Geiser eigendom

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!