Keurmeestersplein 5 H

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WRDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Ruim appartement op de 6e verdieping met lift, 3 slaapkamers, gesloten keuken, badkamer met douche-/ligbadcombinatie, zonnig balkon en een ruime berging.

Indeling:

Begane grond:

Centrale entree met bellentableau, video-intercominstallatie, trappenhuis, lift en toegangsdeur naar de algemene fietsenberging en de privé-bergingen.

Kelder:

Ruime privé-berging.

6e woonlaag (lift):

Ruime gemeenschappelijke overloop met lift, traphuis, stortkokers en toegang via de galerij naar het appartement.

Appartement:

Hal met toegang naar verschillende ruimtes van het appartement.
De woonkamer is ruim van opzet en kenmerkt zich door veel lichtinval door de grote raampartijen.
Het balkon is bereikbaar via een toegangsdeur vanuit de woonkamer, en geeft een vrij uitzicht over de omgeving.

De gesloten keuken is gelegen aan de galerijzijde en beschikt over een eenvoudige rechte keukenopstelling met boven-, onderkasten en lades.
Deze keukenopstelling is voorzien van diverse apparatuur zoals een elektrische oven, 4 pits gaskookplaat, geïntegreerde afzuigkap en een spoelunit.

Twee ruime slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning, een derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een praktische vinylvloer.

De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van een douche-/ ligbadcombinatie en een wastafel. Hier is tevens een wasmachine aansluiting gerealiseerd.
Het toilet is separaat gelegen en is grotendeels betegeld en voorzien van beige sanitair.

Algemeen:

De kozijnen zijn van kunststof met isolerend glas. Aan de zijde van de woonkamer zijn zonweringen aangebracht.
Verder is deze woning gelegen op de bovenste verdieping van het appartementencomplex. Zo geniet u niet alleen van een fijn uitzicht maar heeft u geen geluidsoverlast bovenburen.
Het gehele appartement is keurig onderhouden. De basis van de woning is goed maar gezien een groot deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning de uitstekende mogelijkheden tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak op een heerlijk rustige locatie.

Parkeren:

Er is voldoende parkeergelegenheid bij het complex. (gratis)

Energielabel:

Deze woning beschikt over een energielabel C.

Aanvaarding:

Eind maart 2023

Omgeving:

Dit appartement is gelegen op een goede en rustige locatie op loopafstand van o.a. winkelcentrum Belfort, bank, openbaar vervoer en winkelcentrum Brusselse Poort.

Vereniging van Eigenaren:

VVE bijdrage bedraagt € 199,79 per maand incl. reservering groot onderhoud, onderhoudskosten lift, opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak algemene ruimten.
Daarnaast bedraagt het voorschot aan stookkosten € 75,- per maand. Dit wordt achteraf verrekend.

Kenmerken:

• Ruim appartement
• Lift
• Woonkamer met balkon
• Gesloten keuken
• 3 slaapkamers
• Badkamer met douche-/ligbadcombinatie en wastafel
• Centraal gelegen t.o.v. winkels en openbaar vervoer

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€199.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1964
Woonoppervlakte
92m²
Kamers
4
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Blokverwarming
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
Elektrische boiler huur

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!