Joseph Hollmanstraat 13 B

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

UPDATE 14-09-2022: Bezichtigingen wederom mogelijk!

Karakteristieke jaren ’30 BENEDENwoning met royale tuin en slaapkamers gelegen op de verdiepingen.
Dit royale tussengelegen pand beschikt over een ruime woonkamer met erker, moderne keuken, 3 slaapkamers verdeeld over de verdiepingen en badkamer. Aan de achterzijde beschikt het pand over een royale en zonnige tuin, welke gelegen is op het westen.
Verder is dit pand gesitueerd op een uitstekende locatie nabij het centrum van Maastricht, winkels, scholen, universiteit en uitvalswegen. De bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer is uitstekend, zeker door de realisatie van de nieuwe aansluiting aan de Noorderbrug.

Indeling:

Souterrain/kelder:

Via de trap in de entree heeft men toegang tot de kelder. Deze ruimte is uitermate geschikt als bergruimte. Verder bevindt zich hier de wasmachine en droger aansluiting.

Begane grond:

Ruime entree voorzien van een authentieke terrazzovloer. Vanuit de entree heeft men doorgang naar de woonkamer en keuken.
Verder bevindt zich in de entree de trapopgang naar de etages, trap naar de kelder en de gemoderniseerde toiletruimte voorzien van hangcloset en fonteintje.
De woonkamer beschikt over een erker aan de voorzijde. Verder beschikt deze kamer over originele kamer en suite deuren. De vloer is voorzien van een parketvloer.
Aan de achterzijde heeft men optimaal tuincontact via 2 openslaande deuren. De verwarming is geregeld via gaskachels.

De gesloten keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken beschikt over een keukenopstelling voorzien van lades en kasten. Verder is deze keuken uitgerust met een vaatwasser, koelkast, elektrische oven, een 4 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, een spoelunit en een Quooker.

Eerste verdieping:

Kleine overloop.

Tweede verdieping:

Via de overloop heeft men toegang naar de 2 ruime slaapkamers, de badkamer en separaat gelegen toiletruimte.
De masterbedroom heeft toegang tot het balkon (2.40m x 3.30m) welk gelegen is aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer beschikt over een airco-unit welke kan koelen en verwarmen.

De gemoderniseerde badkamer (2018) beschikt over een douche en een wastafel.

Verder bevindt zich op deze verdieping een tweede toiletruimte voorzien van een hangcloset
(sanibroyeur).
In deze ruimte is eveneens de CV installatie opgesteld. ( Remeha Tzerra, bouwjaar ca. 2013 eigendom )

Derde Verdieping:

Op de derde verdieping bevindt zich nog een ruime slaapkamer. De slaapkamer en de trapopgang hebben veel lichtinval door de aanwezigheid van grote dakramen. Verder beschikt deze verdieping over veel bergruimte, alsmede een ruimte waar zich de wasmachine en drogeraansluiting bevindt.

Tuin:

De ruime parkachtige tuin is voorzien is van diverse terrassen en een tuinberging.

Algemeen:

De woning is in een goede staat van onderhoud en gemoderniseerd met oog voor het behoud van karakteristieke details.
De houten kozijnen zijn voorzien van isolerend glas.
Verder beschikt deze woning over autentieke elementen uit de jaren ’30 zoals een fraaie trappartij, marmeren schouw, hoge plafonds, authentieke binnendeuren.
De verwarming is geregeld via gaskachels en airco unit welke verwarmd kan worden.

Vereniging van eigenaren:

De bijdrage aan de vereniging van eigenaren bedraagt € 110,- per maand.
Deze vereniging van eigenaren is gezond.

Parkeren:

Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving. (betaald en/of parkeervergunning a € 3,98 per maand)

Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINITIEF energielabel C

Aanvaarding:

Op korte termijn

Bijzonderheden:

• Centraal gelegen
• Ruime parkachtige tuin
• Kamer-en-suite met authentieke schuifdeuren, glas in lood en schouwpartij.
• Gesloten keuken met hoekopstelling en diverse apparatuur
• 3 slaapkamers
• Kelder met extra bergruimte
• Veel authentieke elementen

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze bouwkundige inspectie dient te zijn uitgevoerd binnen 2 weken het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€465.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1933
Woonoppervlakte
150m²
Kamers
4
Tuinoppervlakte
144m²
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Gaskachels, Elektrische verwarming
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!