Hovenstraat 18

Verkocht

Omschrijving

Ruime eengezinswoning met garage, 3 slaapkamers, gesloten keuken, zolderkamer met dakkapel en een omsloten tuin. Deze woning is gelegen in een rustige straat in de geliefde woonwijk Heer.

Indeling:

Souterrain / kelder:

De woning beschikt over een kleine kelder welke geschikt is voor opslag.
De kelder is bereikbaar vanuiteen trap in de entree.

Begane grond:

Entree / hal met toegang tot het toilet, garderobe, trapopgang, keuken en de woonkamer. Deze doorzon woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval en is voorzien van een openhaard. De vloer van de woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer is er toegang naar de achtertuin alsmede de naastgelegen keuken.

De gesloten keuken beschikt over een keukenopstelling met lades, boven- en onderkasten. Verder is deze keuken uitgerust met een koelkast, 4 pits gaskookplaat elektrische oven en een spoelunit. Vanuit de keuken is er eveneens toegang naar de achtertuin.

1e verdieping:

Via de spiltrap in de entree/hal heeft men toegang tot de 1e verdieping.
Vanuit de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Twee van de slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde, 1 slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche-/ligbadcombinatie, een wastafel en een toilet.

Zolder verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De zolderkamer is ruim van opzet en beschikt over een grote dakkapel. Deze verdieping heeft tevens een aparte ruimte waar zich de CV ketel (Atag, bouwjaar 2022 eigendom) De andere ruimte wordt gebruikt als bergruimte.

Tuin:

De voortuin is fraai aangelegd. De achtertuin is omsloten en is bereikbaar via de toegangspoort vanaf de oprit en de garage. De oprit bied plaats voor het parkeren van 1 of 2 auto’s.

Garage:

De separaat gelegen garage is bereikbaar vanaf de oprit via een sectionaalpoort alsmede een toegangsdeur vanuit de achtertuin.
Verder is deze garage voorzien van verwarming, elektriciteit, water en afvoer. Hier bevindt zich tevens de wasmachine en droger aansluiting.

Rondom:

De gehele woning is voorzien van houten kozijnen deels voorzien van isolerend glas, deels voorzien van enkel glas.
De ramen op de eerste verdieping aan de voorzijde, zijn voorzien van rolluiken.
Het raam aan de voorzijde op de begane grond beschikt over zeen zonnewering.

Energielabel:

Deze woning beschikt over een energielabel: D

Algemeen:

De woning verkeerd in een keurige staat van onderhoud, maar gezien een groot deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning een uitstekende mogelijkheid tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak.

Aanvaarding:

Begin juli 2023.

Kenmerken:

• Rustig gelegen
• Woonkamer met openhaard
• Ruime keuken
• 3 ruime slaapkamers
• Ruime zolderkamer met dakkapel
• Garage met verwarming, elektriciteit en water.
• Omsloten achtertuin

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€359.500 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
Aan rustige weg, In woonwijk
Bouwjaar
1975
Woonoppervlakte
118m²
Kamers
6
Tuinoppervlakte
83m²
Energielabel
D
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!