Hoge Barakken 55

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Gelegen aan een autovrije straat in het geliefde stadscentrum Wyck, ruime stadswoning met royaal dakterras op het zuidwesten, 3 slaapkamers en mogelijkheid tot extra thuiswerkplek, hobby, kantoor of praktijk aan huis.

Indeling:

Souterrain:

Ruime berging/hobbyruimte, deels gelegen onder het maaiveld, met daglicht en aansluiting voor wasmachine en droger.

Straatniveau:

Gemeenschappelijke entree met meterkast en trapopgang naar de woning.

Begane grond:

Entree/ hal met trapopgang, toiletruimte voorzien van een hangcloset en een fonteintje, trapkast en doorgang naar de ruime woonkamer met open keuken.

Deze keuken beschikt over een U vormige keukenopstelling (2012) met spoeleiland en is voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, elektrische oven, RVS afzuigkap en een spoelunit voorzien van een ééngreepsmengkraan.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot separaat toilet voorzien van tegelvloer, wandcloset met fonteintje, berging, slaapkamer I voorzien van tapijtvloer en slaapkamer II eveneens voorzien van tapijt.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douche en een wastafel

Tweede verdieping:

Overloop met toegang tot de berging CV-ruimte (Intergas HR, eigendom, 2014) en de ruime slaapkamer III, voorzien van tapijt en veel lichtinval door de grote raampartijen en met toegang tot het royale dakterras (ca. 27m2) met veel privacy.

Algemeen:

De gehele woning is goede staat van onderhoud en beschikt over houten kozijnen voorzien van isolerend glas. Verder beschikt de woning over dak-, spouwmuur- en vloerisolatie.

Ligging:

Deze stadswoning is rustig gelegen in de oude stadskern met diverse winkelvoorzieningen, gezellige cafés en restaurants in de directe nabijheid. Plein 1992 met de hoge brug naar het stadspark en historisch centrum is gelegen om de hoek. Het NS-station en diverse bushaltes bevinden zich op loopafstand. Gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen naar Eindhoven, Aken, Luik en Heerlen.

Vereniging van eigenaren:

De maandelijkse VvE bijdrage bedraagt € 122,95 per maand incl. onderhoudskosten, opstalverzekering, glasverzekering, administratie kosten en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE reserve is positief.

Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINITIEF energielabel A

Aanvaarding:

Begin augustus 2022

Bijzonderheden:

• Royale stadswoning met 3 slaapkamers
• Rustige ligging aan een autovrije straat
• Ruime woonkamer met open keuken
• Souterrain met daklicht
• Ruim dakterras
• Centraal gelegen

*Woonoppervlakte: circa 125 m² incl. souterrain (circa 14m²), exclusief dakterras (circa 26m²)

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€425.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
2000
Woonoppervlakte
125m²
Kamers
5
Energielabel
A
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!