Henisstraat 38

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Levensloopbestendige eengezinswoning met aanbouw, garage, 4 slaapkamers, 2 badkamers, keuken met diverse apparatuur en een heerlijke tuin met veel privacy.
Deze rustig gelegen twee-onder-één-kapwoning kenmerkt zich door de aanwezigheid van een slaapkamer en een badkamer op de begane grond.

Indeling:

Begane grond:

Entree/ hal met trapopgang, meterkast en moderne toiletruimte voorzien van een hangcloset en een fonteintje, en doorgang naar de woonkamer met keuken. Door de aanwezigheid van een groot raam in deze entree, heeft men veel lichtinval.
De woonkamer beschikt over een ruime aanbouw. Door de aanwezigheid van grote ramen, heeft men hier optimaal tuincontact. Via een toegangsdeur alsmede een schuifpui heeft men toegang naar de tuin.
De vloer is voorzien van een moderne laminaatvloer.

De open keuken beschikt over een keukenopstelling met lades, onder- en bovenkasten. Hier heeft men veel bergruimte. Verder is deze keuken uitgerust met diverse apparatuur zoals een vaatwasser, 6 pits gasfornuis met oven, RVS afzuigkap, elektrische oven, dubbele spoelunit met een èèngreeps mengkraan. Vanuit deze keuken heeft men eveneens zicht op de achtertuin.
Via een lichtstraat in het dak heeft men extra lichtinval.

Vanuit de woonkamer is een slaapkamer met een badkamer bereikbaar. Deze slaapkamer met badkamer is in 2021 gerealiseerd. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, een badkamermeubel met brede lades en een hangcloset.
Deze slaapkamer kan eventueel ook worden gebruikt als werkkamer, gasten-/ logeerkamer of voor klein beroep aan huis.
Naast de badkamer bevindt zich een stookruimte waar een boiler staat opgesteld (eigendom, 2021)

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning en een slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een frans balkon en een grote kastenwand. Aansluitend aan deze kamer bevind zich nog een berging waar tevens een CV installatie staat opgesteld. (Nefit Topline Compact HRC30/CWS, eigendom, bouwjaar 2007 en geheel gereviseerd in 2019.)
De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een douche-/ligbad combinatie, dubbele wastafel hangcloset een designradiator.

Tuin:

Vanuit de aanbouw in de woonkamer er toegang naar de omsloten achtertuin. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.
Doordat zowel de voor-, zij- als achtertuin voorzien zijn van een hoge erfafscheiding, kan men optimaal gebruik maken van de tuin rondom de woning. Zodoende kan men heerlijk genieten van zowel de zon als schaduw.

Garage:

De separaat gelegen garage is geïsoleerd en uitgerust met elektriciteit, water en afvoer. Verder is hier een wasmachine en droger aansluiting. Voor de garage bevindt zich een oprit voor het parkeren van een auto.

Algemeen:

De gehele woning beschikt over hardhouten kozijnen voorzien van isolerend glas. Verder beschikt de woning over dak-,vloer en spouwmuurisolatie. Het dak is in 2021 vervangen en er zijn 12 zonnepanelen aanwezig.
Verder is de woning grotendeels voorzien van rolluiken

Energielabel:

Deze energiezuinige woning beschikt over een energielabel: A

Aanvaarding:

In overleg

Kenmerken:

• Levensloopbestendig
• 4 slaapkamers, 2 badkamers
• Woonkamer met veel tuincontact en schuifpui
• Open keuken met diverse apparatuur
• Garage voorzien van elektra en water
• Tuin rondom met veel privacy
• 12 zonnepanelen
• Energiezuinig

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€449.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1997
Woonoppervlakte
133m²
Kamers
5
Tuinoppervlakte
74m²
Energielabel
A
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!