Glazeniersdreef 32 B

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ:

KLUSWONING!!!!

Rustig gelegen appartement met o.a. ruime doorzonwoonkamer, gesloten keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche, separaat gelegen toilet, 2 balkons, en privéberging.
Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, winkelcentrum Belfort en daarbij ook gelegen op fietsafstand van het centrum van Maastricht.
Renovatie en modernisering wenselijk.

Indeling:

Straat:

Rustige straat gelegen in een woonwijk met gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Begane grond:

Centrale entree met keurig verzorgde bellentableau, brievenbussen, intercominstallatie, trappenhuis en toegang naar de privéberging.

Berging:

Bij het appartement hoort een privé berging.
Deze berging is bereikbaar via de achteringang en via het trappenhuis.

2e woonlaag:

Ruime hal, welke toegang geeft tot de verschillende ruimtes van dit appartement.
De ruime woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval.

De keuken is beschikt over een eenvoudige keukenopstelling met lades, onder en bovenkasten. Vanuit deze ruime keuken heeft men toegang tot de separate bijkeuken waar zich een wasmachine- en drogeraansluiting bevindt. Deze ruimte is tevens geschikt voor extra bergruimte en/of provisieruimte. Tevens bevindt zich hier de CV ketel (bouwjaar augustus 2020, Nefit Proline HRC 24 CW3, eigendom.)
Vanuit de keuken heeft men toegang tot het balkon gelegen aan de voorzijde van het appartement.

Beide slaapkamers zijn rustig gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex. Vanuit beide slaapkamers geeft men eveneens toegang tot het breed balkon gelegen op het zuidwesten Vanaf dit balkon heeft men een heerlijk uitzocht over de groene omgeving.
Het toilet, alsmede de badkamer, is betegeld in neutrale lichte tinten. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche.

Algemeen:

De hele woning is voorzien van aluminium kozijnen voorzien van isolerend glas.
De vloer van de woonkamer alsmede hal en keuken zijn voorzien van laminaat. De slaapkamers zijn voorzien van tapijt..

De basis van de woning is goed maar gezien een groot deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning de uitstekende mogelijkheden tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak op een heerlijk rustige locatie.

VVE bijdrage:

De maandelijkse VvE bijdrage bedraagt slechts € 110,- per maand incl. watergebruik, onderhoudskosten, schoonmaak algemene ruimtes, opstalverzekering, glasverzekering, administratie kosten en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE reserve is positief.
in dit appartementencomplex is er GEEN gezamenlijke blokverwarming, maar heeft ieder appartement een CV toestel.

Energielabel:

Deze woning heeft een energielabel B.

Aanvaarding:

In overleg.

Kenmerken:

• Centraal gelegen ten opzichte van winkels en openbaar vervoer
• Ruime woonkamer met veel lichtinval
• 2 slaapkamers
• privé berging
• Parkeergelegenheid (gratis)
• Kluswoning

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€175.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1964
Woonoppervlakte
80m²
Kamers
3
Energielabel
B
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!