Glazeniersdreef 14 B

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Rustig gelegen & instapklaar appartement voorzien van een moderne badkamer met inloopdouche, ruime woonkamer met veel lichtinval, keuken met diverse apparatuur, bijkeuken, 2 slaapkamers, 2 balkons waarvan 1 op het zuiden, berging en een zéér gunstige Vereniging van Eigenaren.
Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, winkelcentrum Belfort & winkelcentrum Brusselse Poort, en daarbij ook gelegen op fietsafstand van het centrum van Maastricht.

Indeling:

Straat:

Rustige straat gelegen in een woonwijk met voldoende gratis parkeergelegenheid voor het complex.

Begane grond:

Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, intercominstallatie, trappenhuis en toegang tot de privé-berging.

2e woonlaag:

Entree, welke toegang geeft tot de verschillende ruimtes van dit appartement.
De ruime doorzonwoonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval en beschikt over een moderne laminaatvloer. Vanuit de woonkamer heeft men toegang naar de keuken.

De keuken beschikt over een keukenopstelling met onder- en bovenkasten en lades en voorzien van diverse apparatuur zoals een 4 pits gaskookplaat, combi-oven, spoelunit en een, RVS wasemkap.
Vanuit de ruime keuken heeft men toegang tot het balkon aan de voorzijde en de separate bijkeuken waar zich de wasmachine- en drogeraansluiting bevindt. Deze ruimte is tevens geschikt voor extra bergruimte en/of provisieruimte. Hier staat tevens de eigen CV installatie opgesteld. (Remeha Avanta bouwjaar 2020, eigendom)

De 2 slaapkamers zijn rustig gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex. Beide slaapkamers zijn eveneens voorzien van een moderne laminaatvloer. Het plafond is verlaagd en voorzien van inbouwspots.
Vanuit beide slaapkamers is er toegang naar het 2e balkon gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex. (zuid gericht) Hier geniet u van een rustige en groene omgeving.
De moderne en luxe badkamer (2022) is betegeld en is voorzien van inloopdouche en een stijlvol wastafelmeubel. een verlaagd plafond met inbouwspots.
Het separaat gelegen toilet is eveneens in 2022 gerenoveerd en voorzien van een hangcloset.

Berging:

Bij het appartement hoort een privé berging voor het stallen van fietsen etc.

Algemeen:

Kozijnen zijn vervaardigd van aluminium met dubbel glas. De wanden zijn voorzien van glad stucwerk. De beide slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.
Vereniging van eigenaren:

De maandelijkse bijdrage aan de vereniging van eigenaren bedraagt slechts € 100,- incl. reservering groot onderhoud, schoonmaak algemene ruimtes, elektra verbruik algemene ruimtes, opstalverzekering, glasverzekering, administratiekosten. Het appartement complex heeft geen blokverwarming. Ieder appartement heeft een eigen CV toestel.

Aanvaarding:

eind mei / begin juni 2023

Energielabel:

Deze woning heeft een energielabel D (geldig tot 07-02-2028)

Kenmerken:

• Instapklaar en goed onderhouden.
• Ruime woonkamer met veel lichtinval
• Keuken bereikbaar vanuit de woonkamer
• luxe badkamer met inloopdouche en badkamermeubel
• Ruime slaapkamers met toegang tot balkon
• Rustig gelegen
• Ruime parkeergelegenheid
• Ideaal voor starters

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€225.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1964
Woonoppervlakte
80m²
Kamers
3
Energielabel
D
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!