Gerbergaplantsoen 20

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Gelegen op een uitstekende en gewilde woonlocatie in Meerssen, ligt deze ruim opgezette vrijstaande woning, met 2 inpandige garages op een ruim perceel.

Indeling:

Souterrain niveau:

De woning is grotendeels onderkelderd en opgedeeld in meerdere functionele ruimtes en is bereikbaar vanuit de inpandige garages.
De grootste ruimte is geschikt als hobbyruimte. Deze ruimte beschikt teven over een kleine bar. De vloer is voorzien van tapijt. Aansluitend bevindt zich de CV ruimte waar de CV installatie staat opgesteld ( Intergas HRE, bouwjaar 2022, eigendom).
3 overige kelderruimtes zijn uitermate geschikt voor opslag / hobby en/of wijnopslag. Eén ruimte is voorzien van een wastafel en wasmachineaansluiting.
In alle ruimtes is er voldoende stahoogte.

Garage niveau:

De inpandige garage beschikt over 2 kantelpoorten. Hierdoor is er voldoende plaats voor het stallen van 2 ruime auto’s. De garage is verwarmd en er is voldoende elektra aanwezig. Tevens is hier een extra wasmachine en droger aansluiting.
De garage is bereikbaar vanaf de opril alsmede de entree van de woning. Vanuit de garage heeft men via de trap toegang tot de kelder alsmede de achtergelegen werk- /studeerruimte.
Deze werk- /studeerruimte heeft via een eigen buitendeur toegang tot de achtertuin. De ruimte is echter eveneens geschikt als slaap- en/ of logeerkamer.

Begane grond:

De ruime entree kenmerkt zich door de schuine hoge plafond waardoor er een ruimtelijk gevoel ontstaat. De vloer is voorzien van een mooie travertin vloer. Deze entree beschikt over een garderobe-nis en de meterkast ( voorzien van krachtstroom).
Verder heeft men toegang tot het geheel betegelde toilet, trap naar garage en kelder, trapopgang naar de eerste verdieping en doorgang naar de keuken en via 2 openslaande deuren, de living.

De living is ruim van opzet en kenmerkt zich eveneens door het schuine hoge plafond met vide.
De zithoek is voorzien van een haard. Via een open trap in de woonkamer is de vide bereikbaar. Gezien deze in een open verbinding staat met de woonkamer is deze ruimte bijvoorbeeld geschikt als werkplek of als ‘game-room’ voor jongeren.
Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om hier een gesloten ruimte van te maken.
Via een grote schuifpui de achtergevel is er toegang naar het royale terras.

De ruime keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een hoekopstelling met diverse lades, boven- en onderkasten met diverse apparatuur zoals een koelkast, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven, vaatwasser en een dubbele spoelunit met een ééngreeps mengkraan. Ondanks dat deze keukenopstelling gedateerd is, verkeert deze in een absolute nieuwstaat.
De gesloten keuken is gelegen aansluitend aan de eetkamer, hierdoor bestaat de mogelijkheid om een open keuken te realiseren, waardoor deze bij de woonkamer betrokken kan worden.

Eerste verdieping:

Via de trap in de entree, komt ment op de eerste verdieping.
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De vloer van de slaapkamers is voorzien van tapijt.

De geheel betegelde badkamer is voorzien een douche, een 2de hangtoilet en een badkamermeubel met dubbele wastafel.

Tweede verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Deze royale bergzolder beschikt over veel bergruimte.

Tuin:

De riante tuin rondom heeft een ‘open’ sfeer maar biedt toch een optimale privacy en bezonning. De tuin is zuid- zuidwest gesitueerd. Hier geniet men optimaal van de zon en rust.
De oprit biedt plaats aan meerdere auto’s.

Algemeen:

De woning in 1973 in eigen beheer gebouwd en is voorzien van hardhouten kozijnen voorzien van isolerend glas. Verder zijn de gevels voorzien van spouwmuurisolatie.
Het dak is geïsoleerd. Verder zijn er 4 zonnepanelen aanwezig.

De woning is keurig onderhouden, maar gezien een groot deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning de uitstekende mogelijkheden tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak op een geweldige locatie.

Energielabel:

Deze woning beschikt over een DEFINITIEF energielabel: C

Omgeving/ Ligging:

De wijk kenmerkt zich door ruim opgezette vrijstaande huizen op ruime percelen en is rustig en groen.
Deze woning ligt op loopafstand van het (winkel-)centrum van Meerssen. scholen, openbaar vervoer en verbindingswegen A2 richting Eindhoven en A79 richting Maastricht, Valkenburg, Heerlen zijn eveneens uitstekend bereikbaar.

Aanvaarding:

Op korte termijn

Kenmerken:

• rustig gelegen op een zeer geliefde locatie
• Vrijstaand op royaal perceel
• Woonkamer met vide
• ruime leefkeuken
• 4 kelderruimtes
• 3 slaapkamers
• 2 verwarmde garages

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€595.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1973
Woonoppervlakte
181m²
Kamers
8
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!