Galopiahof 8

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Te renoveren eengezinswoning met GARAGE, 3 slaapkamers & vaste trap naar zolderkamer.

Indeling:

Begane grond:

Entree / hal met trapopgang, geeft toegang tot het toilet, meterkast en doorgang naar de ruime doorzonwoonkamer en de keuken. Vanuit de woonkamer is er eveneens toegang naar de naastgelegen keuken. De keuken beschikt over een witte keuken opstelling, met boven-onderkasten en lades. Verder beschikt deze keuken over diverse apparatuur zoals een koelkast, een 4 pits kookplaat, een vaatwasser en een spoelunit.
Vanuit de gesloten keuken is er toegang naar de achtertuin en berging.

1e verdieping:

Vanuit de overloop, is er toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde, 2 slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning.

De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel. Op de overloop bevindt zich een muurkast. Van deze muurkast kan eventueel een 2de toilet gerealiseerd worden.

Zolder verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze zolderkamer heeft lichtinval door het dakraam. Deze verdieping heeft tevens een aparte ruimte waar zich de CV-ketel bevindt (Vaillant, Ecotec plus, bouwjaar 2017, gehuurd via Volta Limburg, € 33,- per maand)
Tevens is hier een wasmachine en droger aansluiting gerealiseerd.

Tuin:

Zowel de voor- als achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd. De achtertuin beschikt over een stenen berging voorzien van elektra. De achtertuin is bereikbaar via een achterom.

Garage:

Bij deze woning hoort een separaat gelegen garage in de directe omgeving (gelegen op ca. 10 meter afstand). Deze garage is in de prijs inbegrepen.

Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINTIEF energielabel C.

Algemeen:

De woning bevindt zich in een redelijke staat, en dient geheel gerenoveerd te worden.
De badkamer is eenvoudig en eveneens aan vervanging toe. De vloerbedekking op de zolderverdieping is reeds verwijderd.
Verder beschikt deze woning deels over enkel glas en deels over isolerend glas.
Gezien de ligging, alsmede de ruime indeling van deze woning, biedt deze woning een uitstekende mogelijkheid tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak.
(indicatie marktwaarde in een perfect gerenoveerde staat incl. garage: ca € 340.000,- / €350.000,- )

Aanvaarding:

per direct

Kenmerken:

• Rustig gelegen
• Garage
• Woonkamer met veel lichtinval
• Gesloten keuken
• 3 slaapkamers op eerste verdieping
• Vaste trap naar zolderkamer

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€225.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct
Bouwjaar
1972
Woonoppervlakte
95m²
Kamers
5
Tuinoppervlakte
60m²
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!