Galopiahof 15

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Keurig onderhouden HOEKWONING met GARAGE o.a. woonkamer met veel lichtinval, gesloten keuken, drie slaapkamers, badkamer met ligbad, zolderkamer met dakkapel en een heerlijke zonnige tuin.
Deze woning is gelegen in een rustige straat in de woonwijk Daalhof. Op loopafstand bevinden zich winkels, openbaar vervoer en de kinderboerderij.

Indeling:

Begane grond:

Ruime entree met trap, meterkast, trapkast met aansluiting voor witgoed, en een geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje.
Vanuit de entree is er toegang tot de ruime woonkamer welke lichtinval biedt aan voor- en achterzijde. De woonkamer is voorzien van vinyl vloerbedekking.

Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de gesloten keuken.
De keuken heeft een rechte (parallel) keukenopstelling voorzien van lades, boven- en onderkasten. Verder is deze keuken uitgerust met diverse apparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat, geïntegreerde afzuigkap, spoelunit met een één-greeps mengkraan.
Vanuit de keuken is er toegang naar de achtertuin.

Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en één aan de voorzijde. De vloeren zijn voorzien van tapijt en vinyl.
De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een douche-ligbadcombinatie en een badkamermeubel.
Tevens is er een separaat gelegen berging waar eventueel een 2de toilet gerealiseerd kan worden.

Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De slaap-/hobbykamer heeft lichtinval door het gebruik van een dakkapel. Deze verdieping kenmerkt veel opbergruimte en een separaat gelegen ruimte, waar de c.v.-installatie (Remeha Quinta 28c, HR circa bouwjaar 2009, huur via Volta Limburg € 38,38 per maand. Contract is maandelijks opzegbaar) is opgesteld.
In deze ruimte is tevens een aansluiting voor wasmachine en droger.

Garage:

De garage is gelegen naast de woning. De garage is voorzien van elektriciteit.

Tuin:

De voortuin is fraai aangelegd. De achtertuin is eveneens fraai aangelegd en beschikt over een uitschuifbaar schaduwdoek. De berging is voorzien van elektriciteit.
De achtertuin is tevens bereikbaar via een achterom.

Algemeen:

De gehele woning is in goede staat van onderhoud, grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met HR++ glas, deels voorzien van houten kozijnen. Het woonkamerraam aan de achterzijde is voorzien van een elektrisch screen. De beide slaapkamers gelegen aan de achterzijde beschikken over houten kozijnen met enkel glas en rolluiken.
Het dak, de spouwmuur en de vloer zijn geïsoleerd.

Energielabel:

Deze woning beschikt over een energielabel B

Aanvaarding:

Op korte termijn / per direct

Bijzonderheden:

• rustig gelegen
• keurig onderhouden eengezinswoning
• Woonkamer met veel lichtinval
• Drie ruime slaapkamers
• Zolderkamer met dakkapel
• Tuin gelegen op zuid-west
• Garage voorzien van elektriciteit
• Gelegen op loopafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€279.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1972
Woonoppervlakte
128m²
Kamers
5
Tuinoppervlakte
57m²
Energielabel
B
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!