Drusushof 23

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ:

Ruime en goed onderhouden twee-onder-één-kap woning met garage, keuken met spoeleiland en diverse apparatuur, 3 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, vaste trap naar zolder, en een fraai aangelegde tuin. Deze woning is rustig gelegen in een in een woonerf aan de rand van Daalhof.

Indeling:

Begane grond:

Ruime entree/ hal met garderobe, meterkast en een toiletruimte met hangcloset en fonteintje.
Vanuit de entree is er toegang tot de ruime woonkamer welke lichtinval biedt aan voor- en achterzijde. De vloer is afgewerkt met een travertin vloer. Via een grote schuifpui in de achtergevel, heeft men toegang naar de achtertuin.

De open keuken beschikt over rechte keukenopstelling (2006) in combinatie met een spoeleiland. Deze keuken is voorzien van diverse kasten, lades en apothekerskast. Verder is deze keuken voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser(2020), koelkast, combioven (2021), 5 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, spoelunit met een èèngreeps mengkraan en een close-in boiler.
Het plafond is verlaagd en voorzien van inbouwspots.

Garage:

De royale garage (9,36m x 2.75m), voorzien van verwarming en wasmachine- en drogeraansluiting, is toegankelijk vanuit de hal van de woning alsmede een elektrische garagepoort. De vloer is netjes afgewerkt met een tegelvloer.
Via een vaste trap in de garage is er toegang naar de ruime vide welke zich boven de garage bevindt. Deze ruimte heeft een nokhoogte van 3.12m en is daardoor erg geschikt voor hobby of extra bergruimte.

Eerste etage:

Via de trap in de woonkamer bereikt men de eerste etage.
De ruime overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping.
Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en 1 slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De masterbedroom is voorzien van een plankenvloer. De overige 2 slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer.

De stijlvolle badkamer beschikt over een douche-ligbadcombinatie, een hangtoilet, bidet en een dubbele wastafel.

Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De zolderkamer is ruim van opzet en is voorzien van een extra douche en sauna.
Deze verdieping kenmerkt zich veel opbergruimte en een separaat gelegen ruimte waar de c.v.-installatie (HR Intergas 2014, gehuurd via volta Limburg) is opgesteld.
2 grote dakramen zorgen voor veel lichtinval. De dak is na- geïsoleerd.

Tuin / oprit

De oprit biedt plaats voor het parkeren van een auto.
De voortuin en achtertuin zijn fraai aangelegd. De achtertuin Is bereikbaar vanuit de garage alsmede via de schuifpui in de woonkamer.

Algemeen:

De gehele woning is in goede staat van onderhoud. De kozijnen zijn van hardhout voorzien van isolerend glas. De ramen van de slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.
Aan de achtergevel is een elektrische zonwering aangebracht. De keukenraam heeft eveneens een zonwering.
Op het dak liggen 12 zonnepanelen (2022, eigendom)
De woning is in eigen beheer gebouwd en kenmerkt zich door degelijke bouw. De vloeren zijn niet doorgestort met de naastgelegen woning, waardoor er geen geluidcontact is.

Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINITIEF energielabel A.

Bijzonderheden:

• Zéér rustig gelegen in een woonerf
• Woonkamer met schuifpui
• Open keuken met diverse apparatuur
• Badkamer met ligbad, dubbele wastafel, 2e toilet en bidet
• 3 ruime slaapkamers
• Zolderverdieping met vaste trap
• Fraai aangelegde achtertuin
• Uitbreiding van achtertuin mogelijk
• Royale garage vliering
• 12 zonnepanelen

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€395.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1981
Woonoppervlakte
144m²
Kamers
5
Tuinoppervlakte
106m²
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!