Daelhofpad 11

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Royale eengezinswoning met garage en een schitterende VRIJ UITZICHT aan de voorzijde. Deze woning is gelegen in een verkeersluwe straat aan de rand van Wolder/Campagne.

Straat:

De woning is gelegen in een doodlopende straat. Er is geen doorgaand verkeer en is daardoor erg rustig gelegen.

Indeling;

Souterrain:

De gehele woning is onderkelderd waardoor deze geschikt is voor opslag of hobby. Deze kelder is opgedeeld in 3 ruimtes. In een van deze ruimtes staat de CV installatie opgesteld ( Intergas Extreme bouwjaar november 2020, gehuurd via Volta limburg).
Verder staat hier de wasmachine en droger opgesteld.
De kelder is zowel vanuit de entree bereikbaar als via een trap vanuit de achtertuin.

Begane grond:

Entree met garderobe, trapopgang, toegang naar de kelder, meterkast, half betegeld toiletruimte voorzien van een hangcloset en fonteintje, doorgang tot de ruime doorzonwoonkamer welke lichtinval biedt aan voor- en achterzijde.
Vanuit de woonkamer heeft men een fantastisch vrij uitzicht over een wijngaard en een weiland gelegen in een dal met schapen, lammetjes en paarden. In de verte pronkt de kerk van Wolder.
Via een deur in de achterpui heeft men toegang tot het terras en achtertuin.

De halfopen keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning.
Deze keuken is voorzien van lades, boven- en onderkasten en beschikt over diverse apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat, RVS wasemkap en een spoelunit. De vloer is afgewerkt met een lichte tegelvloer.
Vanuit de keuken is er eveneens toegang naar de achtertuin.

Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping. Een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde, twee slaapkamer zijn gelegen aan de achterzijde. Een van de slaapkamers gelegen aan de achterzijde beschikt over inbouwkasten.
De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een inbouwdouche, tweede hangtoilet en een badkamermeubel.

Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier is een extra slaapkamer gerealiseerd en kenmerkt zich door veel lichtinval door het gebruik van een groot dakkapel.
Op deze verdieping bevindt zich tevens aparte opbergruimtes.

Garage:

De naastgelegen garage is bereikbaar vanaf de oprit via een sectionaalpoort alsmede een toegangsdeur vanuit de achtertuin.

Tuin:

De voortuin is fraai en onderhoudsvriendelijk aangelegd.
De achtertuin is ruim van opzet en eveneens onderhoudsvrij aangelegd.
Via een poort vanaf de oprit is er toegang naar de achtertuin.

Algemeen:

De woning is in goede staat van onderhoud en is voorzien van houten kozijnen deels voorzien van isolerend glas. Verder is de woning grotendeels voorzien van rolluiken. Aan de voorgevel is een zonnescherm aangebracht.

Omgeving:

De bushalte, basisschool, kapsalon, slager, snackbar/sushi, café bevinden zich op loopafstand. Verder kan men gebruikmaken van de voorzieningen net over de Belgische grens in Vroenhoven alsmede het winkelcentrum van Daalhof.

Energielabel:

Deze woning heeft een energielabel: C

Kenmerken:

• Vrij uitzicht
• Rustig gelegen
• Royale kelder geschikt voor diverse doeleinden
• Half open keuken
• Badkamer met douche, wastafel en tweede toilet
• 3 ruime slaapkamers
• Royale zolderverdieping met vaste trap en dakkapel
• Garage met sectionaalpoort

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€450.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
Vrij uitzicht
Bouwjaar
1971
Woonoppervlakte
135m²
Kamers
8
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!