Cyclopenhof 12

Verkocht

Omschrijving

Rustig gelegen eengezinswoning met garage en oprit voor 2 auto’s, ruime woonkamer, 3 slaapkamers, gesloten keuken, bergzolder en een omsloten tuin gelegen op het zuiden. Deze speels ingedeelde woning is gelegen in een rustige straat in een kindvriendelijke omgeving.

Indeling:

Begane grond:

Entree / hal met garderobe, trapopgang, trapkast en toegang tot het toilet, keuken en de woonkamer.
De woonkamer kenmerkt zich door de speelse indeling en is voorzien van een openhaard. De vloer van de woonkamer is voorzien van een tegelvloer welke doorloopt naar de entree en de keuken. Via de schuifpui in de woonkamer is er toegang naar de achtertuin.

De naastgelegen tuinkamer beschikt over veel tuincontact door het gebruik van een schuifpui. Deze ruimte is ideaal geschikt als bijvoorbeeld werkplek, speelruimte etc.
Aansluitend bevindt zich een CV ruimte. Hier staat de CV toestel opgesteld ( Intergas HRC, geplaatst in 14-12-2021 gehuurd via Volta Limburg). Verder bevindt zich hier de wasmachine en droger aansluiting.

De gesloten keuken beschikt over een keukenopstelling met lades, boven- en onderkasten. Verder is deze keuken uitgerust met een koelkast, 4 pits gaskookplaat, elektrische oven, een spoelunit en een close in boiler. Vanuit de keuken is er eveneens toegang naar de achtertuin.

1e verdieping:

Via de trap in de entree/hal heeft men toegang tot de 1e verdieping.
Vanuit de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en veel bergruimte. Twee van de slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde, 1 slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer beschikt over een balkon met uitzicht over de achtertuin. Op de overloop bevinden zich 2 grote bergruimtes.
Door de grote dakramen op de overloop, is er veel lichtinval.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douche en een badkamermeubel met wastafel. Het toilet is separaat gelegen en is geheel betegeld.
Naast de badkamer is nog een extra ruimte. Deze ruimte kan op eenvoudige manier bij de badkamer gevoegd worden waardoor er een extra ruime badkamer ontstaat.

Zolder verdieping:

De bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap. Deze zolderverdieping strekt zich over de hele woning waardoor er veel bergruimte is.

Tuin:

De voortuin is fraai aangelegd. De achtertuin is omsloten en is bereikbaar via oprit en de garage. De oprit bied plaats voor het parkeren van 2 auto’s.
aangrenzend aan de voortuin bevindt zich een strookje groenplantsoen. Dit is al jaren in gebruik en in onderhoud, echter hoort dit niet bij het verkochte, maar is dit eigendom van de Gemeente Maastricht.

Garage:

De inpandige garage is bereikbaar vanaf de oprit via een elektrisch bedienbare garagepoort voorzien van een loopdeur.
Verder is deze garage voorzien van verwarming en elektriciteit. De vloer is voorzien van een tegelvloer.

Rondom:

De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen voorzien van dubbel glas. De schuifpui in de tuinkamer is van aluminium. De ramen aan de woonkamer zijn voorzien van rolluiken. Aan de achtergevel is een groot zonnescherm aangebracht.

Energielabel:

Deze woning beschikt over een energielabel: C

Algemeen:

De woning verkeerd in een keurige staat van onderhoud, maar gezien een groot deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning een uitstekende mogelijkheid tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak.

Aanvaarding:

Korte termijn / per direct.

Kenmerken:

• Rustig gelegen
• Woonkamer met openhaard
• Ruime keuken
• 3 ruime slaapkamers
• Garage met verwarming & elektriciteit
• Oprit met plaats voor 2 auto’s
• Omsloten achtertuin op zuiden

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.
Kopers informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€325.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1980
Woonoppervlakte
162m²
Kamers
6
Tuinoppervlakte
55m²
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!